Magyaridióta

Ha az idiotizmusból energiát lehetne nyerni, nagyhatalom lennénk.

Te mondád

Jótanács + kérdés

2009.11.05. 21:12 idelle

A Fidesz kiakadt a gyásznapi szoci bulin

 

Horváth László nyílt levelet írt, szerinte a szocialisták durván megsértették a nemzetet azzal, hogy a párt megyei vezérkara Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnökkel együtt éppen az 1956-os forradalom leverésének a napján tartott bulit Füzesabonyban.

Úgy fogalmazott, november 4-e történelmünk egyik legtragikusabb napja, az 1956-os magyar forradalom véres leverésének napja. 1956. november 4-én szovjet csapatok özönlötték el Magyarországot és vérbe fojtották a forradalmat. Ez a nap sikert hozott Kádár Jánosnak, de tragédiát és vért hozott a nemzetnek - hívta fel a figyelmet.

Utalt arra: amikor az ország fejet hajtva az áldozatokra emlékezik azért is különösen elítélendő ez az ünneplés, mert közben "a valóság az, hogy amiképpen az elődeik 1956 után, úgy mára ők is a csődbe vezették Magyarországot".

Ebben a helyzetben felszólítja a szocialistákat, hogy kérjenek bocsánatot az 56-os forradalmat követő megtorlás áldozatainak hozzátartozóitól, a megkínzott és megtiport túlélőktől és az egész nemzettől - írja Horváth László.

Az MSZP egyelőre nem reagált.

- - -

Ha már ilyen seggek voltak és van egy kis eszük, akkor nem is reagálnak.

Most akkor senkinek nem szabad semmi ünnepelni november 4-én, soha többé?

+1: én, a nemzet megbocsátok.

6 komment

Címkék: idézem seggfejmagyar polifika kicsihülyefiam habverés kénegondolkozni

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaridiot.blog.hu/api/trackback/id/tr191503518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

k.o._laci 2009.11.06. 10:14:21

Hát alapvetően ez tényleg hülyeség a Fidesz részéről, de csak akkor tudnánk ezt hitelt érdemlően bizonyítani ha egy HC emléknapi Fidesz partyt szó nélkül hagyna mindenki. Ki kellene próbálni:)

k.o._laci 2009.11.06. 10:15:16

ja hogy nov 4-én volt? akkor nem szóltam, nem állami ünnep ergo hülyeség

Bigskorpio 2009.11.06. 10:40:43

Mostmás soha, semmit. A Károlyok vagy átmennek egy másik országba névnapot ünnepelni, vagy kikeresztelkednek. Egészen addig, amíg valamelyik nagyeszű rá nem jön, hogy a 'ruszkik' ki sem mentek, végig az országban voltak, csak a városokból húzódtak ki.
Szegény Károlyok, most ehetik az ünneptelenség keserű kenyerét a Brúnókkal és Renátákkal együtt. Az ő névnapjuk a nemzeti gyásznapra esik (okt. 4.)
És mi volt idén a Zsoltokkal (ápr. 10.)? Őket az egész keresztyén-keresztény világ kiközösíti, hiszen nagypénteken hogyan lehet névnapozni?
Bigskorpio

idelle · http://egymondatban.blog.hu/ 2009.11.06. 12:14:42

@idelle2: a Zsolthoz.

Mária kérdezi Józsefet:
- szerinted hogy hívjuk a kicsit?
- legyen Zsolt.
Mire Mária: - Jééézus!

törzsmókus 2009.11.15. 17:31:14

> Most akkor senkinek nem szabad semmi ünnepelni november 4-én, soha többé?

en.wikipedia.org/wiki/Slippery_slope
www.kereszteny.hu/biblia/showchapter.php?reftrans=2&abbook=1M%F3z&numch=3#1

Disztingválni kéne. Az, hogy én édesanyám névnapját ünnepeltem (mert az is aznap volt), az nem gusztustalan. De én nem is vagyok az utódpárt vezérkara.

Senki nem mondta, h soha senki semmit.

+1: te, a nemzet? vegyél már vissza az egódból. (most elkezdhetnék rugózni azon, hogy fúj kirekeszted a meg nem bocsátókat a nemzetből, de nem kezdek)
süti beállítások módosítása