Magyaridióta

Ha az idiotizmusból energiát lehetne nyerni, nagyhatalom lennénk.

Te mondád

Tönkölyagyúak

2009.11.05. 10:59 idelle

Tudom-tudom, aki a két nagy kereskedelmi tévé valamelyikét nézi, sikeres ember nem lehet. Pláne lúzer, aki mindenféle főzőcskézős, egyik ismertember meghívja a másik ismertembert típusú műsorokat néz. De hát az ember fia csomagban kapja a kedvesét, amelybe beletartoznak kevésbé élvezetes dolgok is.

Az e heti, RTL-en futó vacsorázós műsorba viszonylag kibírható alakok kerültek, bár Hajdú Péter hallatán a konyhakredencben az összes kés ökölbe szorult.

Ami az idióta-faktort illeti, említést érdemel még Szinetár Dóra, akiről jelenleg annyi információ áll a rendelkezésünkre, hogy egy borzalmas bájgúnár a férje. Még Hajdú Péternél is nagyobb.

Képinnen

 

Nos, ezekről az ismertemberekről a következők derültek ki.

Kedd este SzD elmondta, hogy nem tudja megenni a fehér lisztet. De nem azér' (bazmeg), amiért mondjuk az én anyám nem tudja megenni, lévén lisztérzékeny, hanem csak úgy simán.

Szerdán kiderült, hogy HP nem eszik májat, mert a máj a szervezet méregtelenítő szerve és így tele van méreganyagokkal. Azt azért fontosanak tartotta megjegyezni, hogy csak kacsa-, és libamájat eszik.

SzD elmondta, ő sem eszik májat, merthogy "úgy hallotta", hogy a máj a szervezet méregtelenítő szerve...a többit már leírtam az előbb. Ő nem tért ki sem a kacsa-, sem a libamájra.

SzD a desszertnél arról is tájékoztatott, hogy a fehér cukrot azért nem eszi meg, mert megfájdul tőle a feje. (Nekem meg az idiótáktól.)

Ezek az emberek nagyjából annyi idősek, mint én (mindkettő fiatalabb, hogy a fene egye meg...). Itt nőttek fel Magyarországon. Azaz mindannyian nagyjából ugyanazokat az ételeket ettük. És nem gondolom, hogy akár HP-t, akár SzD-t a konyhaasztal körül kergették, ha nem akarta megenni a fehér cukrot (lisztet) vagy a májat. Tudom, aki ismertember, az óhatatlanul magamutogató lesz.

De úgy gondolom, hogy ha nincs valamilyen egészségügyi ok vagy totális pszichés gát, akkor az ember elballag vendégségbe, aztán megeszi vagy legalábbis megkóstolja, amit elétesznek. Főleg, ha az az étel finom. És nem kezd el nyervogni, hogy bele fog halni, ha ezt meg kell ennie. Nem gondolom, hogy mondjuk egy alapvetően vegetariánus ember belehal, ha egy évben egyszer-(kétszer) húst eszik. De ez már jólneveltség kérdése, az meg nem túl jellemző a celebvilágban.

Azonkívül halkan szólok, hogy bár mindent megtesztek az örök életért az önsanyargatásaitokkal, közben lehet, hogy elfelejtetek élni. Jó étvágyat!

Szólj hozzá!

Címkék: seggfejmagyar ismertember ésszelnepenésszel kivagyite

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaridiot.blog.hu/api/trackback/id/tr731497710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása