Magyaridióta

Ha az idiotizmusból energiát lehetne nyerni, nagyhatalom lennénk.

Te mondád

Holló a hollónak

2009.11.11. 13:41 idelle

A comment:com is beszámolt arról, hogy Berlinben egy operatőr véletlenül elütötte Lech Walesa volt lengyel államfőt, miután a politikus eldöntötte a falat jelképező dominók első darabját.

SzabóZ a következőképpen fogalmaz, a következőt kérdezi a cikkben:

...csak az érdekelne, hogy mégis melyik volt az a túltenyésztett trendkövető, zsírmentes tejből készült grande macchiatót szürcsölő, Iphone-fetisiszta idióta, aki jó ötletnek gondolta, ha egy pár éve még nagyon divatos, de már akkor is teljesen használhatatlan kétkerekű elektromos rollerra ültet egy operatőrt? Mindezt Berlinben, a fal leomlásának huszadik évfordulójára rendezett gigantikus dominódöntögetés alkalmából.

Az én kérdésem viszont az, hogy ugye kedves médiageci szabóZ, mindketten tudjuk, hogy a médiageciség az, ami a segwayre ültette azt a médiagecit, aki médiageci mivolta miatt viselkedett úgy, mint egy idióta?

Ilyen az, amikor szajhák kurvázzák a másik ribancot...

Szólj hozzá!

Címkék: médiákok seggfejmagyar wörldwájdsit lámlenge ilyennincsésmégisvan

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaridiot.blog.hu/api/trackback/id/tr991517804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása