Magyaridióta

Ha az idiotizmusból energiát lehetne nyerni, nagyhatalom lennénk.

Te mondád

Sok itt a kecske, sok itt a mét

2009.11.11. 12:45 idelle

Olvasván a Kecskemét-blogot, először azt gondoltam, hogy az egész csak egy tréfa. De aztán rámentem Kecskemét város honlapjára, és láttam, hogy komolyan gondolják.

Legfontosabb kitételek - a kezdet:

"Magánszemély a foglalkozásának (hivatásának) gyakorlása során és minden más nem jogi személy, jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet a tevékenysége során vagy szervezete jelképeként (ennek részeként) a címert engedély nélkül nem használhatja."

Továbbá:

A város zászlaja külön engedély nélkül felhasználható:

  • elismerésként, Közgyűlés által adományozva;

  • jelentôs városi események alkalmával;

  • települések közötti bel- és külföldi kapcsolatokban;

  • megkülönböztetésül több település részvételével tartott rendezvényen;

  • cserezászlóként.

Ámde:

A címer és a zászló az e rendelettel nem szabályozott esetekben csak külön engedéllyel használható fel, illetőleg alkalmazható. A címer (zászló) használatára, előállítására irányuló kérelmet külön be kell benyújtani.

Nem véletlen, hiszen:

Az engedélyhez kötött címer- és zászlóhasználatért fizetendő díj összege:

  • nem kereskedelmi célú felhasználás esetén: 1000–5000 Ft-ig,

  • kereskedelmi célú felhasználás esetén: 5000–100 000 Ft-ig terjedhet.

És a legnagyobb idiótaság:

A Kecskemét városnév és ennek toldalékos vagy hozzákapcsolt közszóval ellátott formái létesítmény elnevezésébe, cégelnevezésbe (cégszövegbe), üzleti nyomtatványra, védjegyre, szabadalom címébe, árubélyegre, áruminta és áru jelzésére, iparjogosítvány szövegébe, sajtótermék címfeliratába csak engedéllyel vehető fel.

Bár még mindig van egy halvány gyanúm, hogy az egész csak egy médiahack. Ha nem, szerintem nevezzék át a várost Seggemétre.

1 komment

Címkék: bürók hatalmiszóval seggfejmagyar polifika akkoreztmostígyhogy

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaridiot.blog.hu/api/trackback/id/tr721517698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

craft 2009.11.13. 20:48:05

Kecskemé Kecskemé Kecskemé Kecskemé Kecskemé Kecskemé Kecskemé Kecskemé Kecskemé Kecskemé Kecskemé Kecskemé Kecskemé Kecskemé Kecskemé Kecskemé Kecskemé Kecskemé Kecskemé Kecskemé Kecskemé Kecskemé Kecskemé Kecskemé Kecskemé Kecskemé Kecskemé Kecskemé Kecskemé Kecskemé Kecskemé Kecskemé Kecskemé Kecskemé Kecskemé Kecskemé Kecskemé Kecskemé Kecskemé Kecskemé Kecskemé Kecskemé Kecskemé Kecskemé Kecskemé Kecskemé Kecskemé Kecskemé Kecskemé Kecskemé Kecskemé Kecskemé Kecskemé Kecskemé Kecskemé Kecskemé Kecskemé Kecskemé Kecskemé Kecskemé Kecskemé Kecskemé Kecskemé Kecskemé Kecskemé Kecskemé Kecskemé Kecskemé Kecskemé Kecskemé Kecskemé Kecskemé Kecskemé Kecskemé Kecskemé Kecskemé Kecskemé Kecskemé Kecskemé Kecskemé Kecskemé Kecskemé

Pereljetek be! Kecsketejet szürcsölő segglyukkapitányok.
süti beállítások módosítása