Magyaridióta

Ha az idiotizmusból energiát lehetne nyerni, nagyhatalom lennénk.

Te mondád

Új népszokás

2009.11.24. 20:35 idelle

Szintén a hétvége hozadéka, hogy Zala megyében egy új népszokással ismerkedtem meg.

Imádom a magyar útépítési szokásokat, és nem csak a pályáztatások körülményeit, meg az árképzést, hanem az időzítést is. Teljesen nyilvánvaló, hogy utat (körforgalmat) novemberben kell építeni, úgy finom az.

Péntek este Nagykapornakon futottam bele egy ilyen építkezésbe. A szemközti sáv lezárva, lámpa kihelyezve és még működött is. Harmadik voltam a sorban, piros a lámpa, álldogálunk, álldogálunk, egyszercsak hátulról megjelenik egy bordó kisteherautó, kielőzi a sort, bevág az első autó elé, majd a következő kereszteződésnél jobbra elkanyarodik. Szembe nem jött senki, hál' istennek. Jól van mondom, a bal sávból biztos belátta az utat, meg valószínűleg helyi is, meg siet is, mint mindenki ebben az országban, seggfej-seggfej, letudva.

Eltelik úgy 15-20 másodperc, egy sárga Fiat Seicento vezetője gondolja úgy, hogy megmelegszik a haverok által kikért söre a sarki krimóban, zumek, elhúz a sor mellett.

Vált a lámpa, egy fekete, új Suzuki Swift is kamikazét játszik, ráadásul ő már úgy, hogy a sorban elöl induló elé alig fér be a terelőoszlopok miatt.

Ilyen hát a nagykapornaki orosz rulett.

Ceterum censeo: hosszú, boldog életet kívánok nektek, seggfejek!

Szólj hozzá!

Címkék: megyamagyar seggfejmagyar kicsihülyefiam kénegondolkozni ilyennincsésmégisvan

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaridiot.blog.hu/api/trackback/id/tr761548654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása