Magyaridióta

Ha az idiotizmusból energiát lehetne nyerni, nagyhatalom lennénk.

Te mondád

Anyaszomorítók

2009.12.03. 09:40 idelle

Aki világéletében utálta vagy lenézte az iwiw-et, az jelen poszt elolvasása helyett nézzen meg egy japán csajt, esküszöm, jobban jár.

A magam fajta nem igazán testesíti meg az iwiw tulajdonosainak célcsoportját, mert ottani jelenlétem kizárólag arról szól, hogy egy helyen tudjam távoli és közeli ismerőseim többségét. A cél nem biztosítás-értékesítés és nem AmWay, pusztán annyi, hogy ebből az aspektusból is lássam az életemet. Virtuálisan összegyűjtve azok nagy részét, akiket ismerek, akikkel jóban vagyok, vagy akikkel épp csak találkoztam valamikor. Akikről személyes kontaktus révén tudom, hogy élnek, léteznek. Egyszerű? Nyilván az. Túl snassz? Lehet. Mégis jó egy ilyen virtuális közösség tagja lenni, még akkor is, ha ez számomra inkább panoptikum, mint a mindennapi (internetes) lét terepe.

Függetlenül attól, hogy tisztában vagyok a subba szerkesztőinek indíttatásával, és azzal, hogy szanaszét röhögik az agyukat minden egyes nap minden egyes percében, azt is tudom, hogy ha az ember sokáig űz egy ilyen foglalatosságot, egy idő után nem csak elfogadja, hanem tulajdonképpen meg is szereti azt. Mocsok-Stockholm-szindróma.

Mégis, talán akaratukon kívül végeznek roppant hasznos munkát az iwiw-hülyék felkutatásával. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az a sok-sok törölt regisztráció és törölt kép, amely munkálkodásuk következménye. Many-many thanks for it!

Először véletlenül találkoztam az iwiw-kuplerájjal, azaz olyan személyekkel, elsősorban hölgyekkel, akik az iwiw-en kínálják bájaikat. És nem azokra gondolok, akiket valószínűleg haragosaik tettek fel a netre, bosszúból.

Sokkal inkább azokra, akik, ha nem is írják le nyíltan, hogy mi a céljuk iwiw-es jelenlétükkel, de elég nyilvánvalóan utalnak rá. És ezen az sem segít (ha-ha, nyilvánvalóan direkte így szerepelnek), hogy sokan nevükben bujkálnak vagy legalábbis sok love-karaktert használnak.

Az egyik kedvencem az a hölgy (Cunáj), aki, miután a subba kipécézte, törölte a regisztrációját,  de csaknem ugyanazon paraméterekkel vissza is jött. Hogy bazmeg, én mennyit röhögtem a "Sötétedés után kitágul a világ!" világ-jának gondolatbani behelyettesítésén, vagy a szabadidős "összebújcizás babymmel" megfogalmazáson, azt elmondani nem tudom: stílszerűen rózsaszínné varázsolta a napomat!

De oké, rendben van, a pinaüzlet évezredek óta virágzik, hadd eriggyen, minden édibédi hajtásával egyetemben.

Idiótáim egyik kedvenc csoportját azok képezik, akik képtelenek felfogni, hogy minden internetes megnyilvánulásuknak nyoma van, hogy egy álló farokkal tett bejegyzés akár örökre is megmaradhat. És nem fogják fel, hogy ez később kellemetlen következményekkel is járhat. De ez részben még mindig a pinaügy, lépjünk tovább.

A reklámbiznisz manapság másról sem szól, mint a jópofának tűnni akarásról: mindenki poénosnak akar látszani vagy legalábbis úgy tenni, mintha az lenne. Így van ezzel az iwiw-népség egy bizonyos része is. Nem gondolván bele, mások mit is gondolnak az adott jópofizásról.

Van azért fejlődés: alighogy megjelent a subbán az egyik idióta versenyzőnk képe, amint egy hímvessző-tortára nyújtja nyelvét vigyorogva, máris törölte. Elmulasztottam lementeni, sajnálom... Ő viszont örülhet, hogy a subba figyelmeztette, és így még idejében megakadályozta, hogy mondjuk egy későbbi felvételi elbeszélgetés már az első pillanatban guggoljleésszeress tematikájú legyen.

További vicceskedők itt és itt (ez nálam mondjuk súrolja a jópofasáság határát).

És hát vannak a tényleg komplett idióták, akik fel sem fogják, hogy azok (elitizmus rulez!). A nyelvtanzseni, a kitárulkozó, az óvatos, a fenevad (akikről nem mindig lehet eldönteni, hogy lányokat keresnek az iwiw-en...vagy fiúkat), a vagány(kodó), az idióta, a magát szépnek gondoló ronda, és órákig lehetne sorolni a típusokat.

Egy pszichológusjelölt biztos több száz oldalas szakdolgozatot tudna rittyenteni a témából. Persze tudom, a közösségi oldalakon (is) csak azt tesszük közzé, amilyenek vagyunk, ahogy látjuk magunkat. Csak nem árt tisztában lenni azzal, hogy ezt százezrek nézhetik akár, és hogy az ő szemükben seggfejnek is tűnhetünk.

Bárki mondhatná erre, hogy egy öntudatos ember nem foglalkozik azzal, mit mondanak róla mások. A sok törölt regisztráció és kép azonban azt bizonyítja, hogy azok az emberek észbe kaptak (mint írtam, egyik-másik ideig-óráig). A fene gondolta, hogy a subba népművelő lesz, ugye?

Egyébként pedig, ha már hülye, legalább legyen jópofa.

94 komment

Címkék: seggfejmagyar nincsremény kicsihülyefiam zember

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaridiot.blog.hu/api/trackback/id/tr291557329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vámpír\\\'08 2009.12.03. 11:23:07

Ez a fehérnemű nagyon ízléses és izgató, de némiképp lerontja az összhatást, hogy ha jól látom, akkor egy fasz van benne? :)

vampirhirlap.blog.hu

ZöPö_ · http://route66.blog.hu/ 2009.12.03. 11:43:23

Mindez OK, csak azt nem értem, mire megy ki a poszt. :-)

nitro1 2009.12.03. 11:45:29

Kattintásszámra? :)

Krajcs · http://uralicowboy.blog.hu 2009.12.03. 11:47:26

@ZöPö (inda): Csatlakoznék az előttem szólóhoz, bár a cikk elejét hányinger ürügyén képtelen voltam elolvasni....

Bisztő Gyalla · http://gyulszi.blog.hu 2009.12.03. 11:57:05

A Károj is mindig elmongya, amit a tévébe már hallottunk, csak unjuk, mer azt már a tévébe hallottuk.

zéka (törölt) · http://recklama.blog.hu 2009.12.03. 12:01:53

Rejtett Subba IWIW szív, annyi link van az iwiwes hulladékokra, hogy az csak nah...gondolta az író, hogy lop egy kis lerágott csontot a Subbától és felteszi, hátha vonzza a kattokat:D

idelle · http://egymondatban.blog.hu/ 2009.12.03. 12:17:23

@zéka: neeem, imádom a herótozókat, őket szeretném idevonzani.

másodközlés? az. számít valamit? szvsz, nem.

mire megy ki a poszt? semmi másra, minthogy az iwiw az idiótavadász számára egy Kánaán. pont.

varasd 2009.12.03. 12:22:06

A leggázosabb iwiw-es fotók gyűjteménye számos cicisimogatóval:
napielet.hu/a_te_napod/cimke/iwiw
Noooormális?

magyar-magyar szótár 2009.12.03. 12:27:22

Nekem a here-m nem out, mivel iwiwszűz vagyok.
Ja, és azok az intelligens & műűűvelt csajszik, akik a subba-mocskon keresztül fogyaszthatnak [önmaguk előtt] "legálisan" pornót?

zéka (törölt) · http://recklama.blog.hu 2009.12.03. 12:27:36

@idelle: ez a szó mit jelent: "herótozókat" ?:D:D:D:D

Valami hősre gondolok, de ha tévedek, akkor nyugodtan köpd le a nevemet:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

magyar-magyar szótár 2009.12.03. 12:35:27

@idelle: A Zellőre A Fejlett Matulista Fikaista Tássadalommér -ra mén ki a dolog, ez a fajta relativizmus, tallózom a sok iwiwidiótát, és akkor azokhoz képest az én korszerűjen fikaista tudatom cukkíni. Afféle ez, mint amikor valaki "únja már a pornót" és "csupán szociológiai érdeklődésből nézi" "hogy meeekkora barmoook vannak". De amúgy meg az iwiwtulajréteg együtt gitarheroes-zik az indexpayolákkal, oranje póló nyakrészén kaszzálómókus logo. Legyen több a fogyás, ez a szám [nem a minőség vagy a here out ]

idelle · http://egymondatban.blog.hu/ 2009.12.03. 12:55:34

@magyar-magyar szótár: ez részben jogos felvetés, valamint akár érdekes kérdés is lehetne.

mármint, hogy hol válik el a kritika a fikázástól, és hol az (elitista indíttatású) jobbító szándék a sima ledorongolástól. (ld. még itt: magyaridiot.blog.hu/2009/11/26/hosok_es_antihosok)

az én szemszögemből ez úgy néz ki, hogy igenis pellengérre kell állítani a seggfejeket/idiótákat ahhoz, hogy el lehessen indulni egy másik, normálisabb, élhetőbb úton (persze a hatásom erre nulla, ezt természetesen tudom, de az én álomvilágom az, hogy egy kis odafigyeléssel meg lehetne szüntetni egy csomó faszságot).

ha a blogomról beszélek: a leírt jelenségek és az adott magatartás, viselkedés elkövetői nem azért "rosszak", mert ostobábbak, szarabbak, hülyébbek, mint mondjuk én, hanem mert olyat tettek, amit értelmes, felelős, gondolkodni tudó átlagember nem vagy nemigen tesz.
nem véletlenül írtam a poszton belül többször is a törölt képekről, regisztrációkról: az adott személyek kitettek valamit, amit jónak, természetesenek, az ő világukban normálisnak vagy csak éppen jópofának gondoltak. a subba lehozta, ők meg töröltek. miért? megbántotta őket a - valószínűleg nem kis számú - fikahadsereg támadása?
vagy csak egyszerűen rájöttek, hogy baromságot csináltak?

és "technikailag": normális az, hogy Mao legnagyobb közösségi oldala kvázi pornószolgáltatás nyújtására ad lehetőséget?
vagy nem lép közbe, amikor nagyon gyaníthatóan lejáratásról van szó?
a sima baromságot nyilván nem cenzúrázhatja, de azért illene határt húzni.
a felhasználóknak meg illene bizonyos határokon belül maradni...

tárhejj · http://atarhely.hu 2009.12.03. 12:56:35

Hát van ilyen...szerencsére nem sokat találkozok vele.

Lady Devonshire · http://www.csacsogi.blog.hu 2009.12.03. 13:38:31

Igazi kis botrányos cikk :)
Nekem tetszik, s ha elolvastátok:

Rendőrtiszti sexstory a blogomban :)
www.csacsogi.blog.hu

Darázs Csaba 2009.12.03. 13:40:06

Ezeket hogy kutatod fel ?

Rengeteg időd lehet.

2009.12.03. 13:57:25

Az a gond ezzel a bloggal és subbával is, hogy feltételezi, mindenki olyan hülye, hogy regisztrált az iwiw-en. Szerencsére vannak kivételek, például én. Ez és a többi hasonló iwiw linkekkel teli írás számomra olvashatalan, nevetni nem tudok rajta, pedig szeretnék. Az ilyenek írója nincs magasabb értelmi szinten, mint azok, akikről ír.
Talán ha a képeket leszedné arról az oldalról és egyéb helyen elhelyezné, akkor a kevésbé idióták is élvezhetnék az írást. Persze a lustaság fél egészség.

idelle · http://egymondatban.blog.hu/ 2009.12.03. 14:08:19

@roli101: hááát bizony, mindennek megvan a maga rezsije...

A Lesből Támadó Ruhaszárítókötél · http://www.planetside.blog.hu 2009.12.03. 14:09:49

@roli101: na látod, már csak ezért is érdemes iwiw-re regisztrálni!

Hülyeség, hogy ismerősök, meg kapcsolati háló, meg virtuális panoptikum.

Csak a Subba, csak az az igazi... :)

ZöPö_ · http://route66.blog.hu/ 2009.12.03. 14:56:23

@roli101: Na EZÉRT regisztrálnak egyesek az újszülött gyerekük, a macskájuk, a sarki közért, Mátyás király vagy Old Shatterhand nevével. :-)

Hadi lampaernyo 2009.12.03. 15:01:54

Leggazabb, hogy ezen szellemi toprongyok maximum ket ismerosre vannak tolem :)

Mylady 2009.12.03. 15:11:12

Ami még nagyon gáz: a fényképek alatt megjelent vélemények
Én a subba válogatását mindig megnézem, már van jópár fazon, akiket megismerek, mert az összes meztelennős fotó alatt ott lihegnek hogy "jajdemegdugnálak" ... közben meg a saját adatlapjukon ott az asszony meg a két gyerek...

És nagyon sokan nem hiszik el, de a hr-esek többnyire lecsekkolják a jelentkezőket a közösségi oldalakon. Mert egy cég dolgozója viselkedésével a céget (is) minősíti.

ZöPö_ · http://route66.blog.hu/ 2009.12.03. 15:15:47

@Hadi lampaernyo: elegendően nagy számú ismerős esetén bárki max két ismerősön keresztül elérhető, tehát nekem és neked legalább 1-1 ismerősünk ismeri egymást.

Úgy emlékszem, az eredeti wiw-et épp ezért hozták létre, hogy igazolják azt a tételt, hogy a Földön bármely két ember között max 6 lépés van.

Brigi \"B. A.\" főnöke 2009.12.03. 15:16:21

"Many-many thanks for it!"
Ez milyen nyelven van? (Az "angol" nem jó válasz).

cynicalbitch 2009.12.03. 15:54:56

"A pinaüzlet az iWiW-en is virágzik."

Gondolom most jól meg kellene lepődnünk. Pedig nem.

Slanger · http://tudtad.blog.hu 2009.12.03. 15:59:30

"A reklámbiznisz manapság másról sem szól, mint a jópofának tűnni akarásról" - a posztot látva, ez tök igaz!

indapass90210 2009.12.03. 16:10:32

Az a cunáj nem rossz, feleségül ugyan - normális - ember nem vesz ilyet (mondjuk normális eleve meg sem nősül), de egyszer jó lenne....

lirian 2009.12.03. 16:22:22

Picit körültekintőbben kellett volna szemezgetni.
A "kitárulkozó"-ként aposztrofált versenyző adatlapján szereplő linkeket, iskolákat átnézve (netán rájuk keresve) én kérek elnézést.

MÁJklub (törölt) 2009.12.03. 16:22:35

...nagyon sajnálom azokat, akiknek ennyi idejük van, szar, értelmetlen cikket írni láthatóan sok időráfordítással...

lirian 2009.12.03. 16:56:01

@idelle:
erre pl:
NGYIK Szakképző, Speciális Szakiskolája és Kollégiuma

Iskolaként és munkahelyként.

Szpájk 2009.12.03. 18:17:06

Az iwiw arra jó, hogy tudjam, kiktől nem kell óvakodni.
Akik nincsenek rajta.
Az iwiw azoknak jó, akik nem tudják, kiket is ismernek/tek.
Mert a Cavinton meg drága.
Emlékezni meg qrva fárasztó.
Akinek az IQ-ja minimum kettővel nagyobb a cipőméreténél, az nincs rajta, vagy törölt.
A többi elől futás.

Szpájk 2009.12.03. 18:23:00

Mindenki jobban jár, aki máshova fordítja az üveges tekintetét, mint az iwiw.
Ja, nem.
A hülyéknek van olyan jó, mint a délutáni műsorok a tévében.
Vagy b.szni egy langymeleg délután.
Vagy mind1.
Csak ne kelljen gondolkodni semmiről sem.

Szpájk 2009.12.03. 18:34:35

Egy ilyen hülye sem jópofa.
Csak egy faszfej.
A többi faszfej szemében akár jópofa is lehet.
De legalább örülnek 1másnak.
Kár, hogy nem zártkörű.
Mindörökre.
És, egy öntudatos ember valóban szarik rá, mit mondanak róla mások.
Egy öntudatos.
Egy ember.
Kérdés?

idelle · http://egymondatban.blog.hu/ 2009.12.03. 18:34:54

@Szpájk: "Aki világéletében utálta vagy lenézte az iwiw-et, az jelen poszt elolvasása helyett..."

és olvasni ki fog??? ;-)

idelle · http://egymondatban.blog.hu/ 2009.12.03. 18:35:30

@idelle: vagy még inkább: értelmezni az elolvasottakat... ;-)

Szpájk 2009.12.03. 18:40:26

@idelle: Majd vki más, nyilván.
Mert én nem.
Én szívesen veszem el a részletekben.
Mert az ördög ott lakozik.:)))
Mindenre nekem sem terjedhet ki a legátolt figyelmem.
Excuse me.

Szpájk 2009.12.03. 18:41:20

Különben sem bírom a japó bigéket, per esempio...

feledékeny 2009.12.03. 18:45:23

Én tisztelettel jelezném, hogy nem értem miről szól ez a bejegyzés, de valami entelektűel nagyképűsködés szaglik ki belőle. Egy pénisz péniszekről ír és péniszekkel illusztrálja. Kb ennyi.

idelle · http://egymondatban.blog.hu/ 2009.12.03. 18:50:26

@feledékeny: "Én tisztelettel jelezném, hogy nem értem miről szól ez a bejegyzés"

neked nem is kell, elég, ha "faszozol"... :-)

Bérgyilkos Bohóc 2009.12.03. 18:55:53

@Szpájk: Na, szokásos iwiw fikázás, a szokásos sablonokkal. Mehetne a modorosba. Gondolom te is az a mindenki fölött álló igazi egyéniség vagy, aki nem keveredik az alja néppel azáltal, hogy regisztrál az iwiw-re, tv-t néz vagy elmegy a tescoba(szokásos közhelyek).
Csak tudnám miért fáj neked ha valaki regisztrál? Azért mert minden 2000-ik ember degenerált, perverz vagy prostituált az még nem jelenti azt, hogy én is közösséget vállalok velük.

Szpájk 2009.12.03. 18:59:18

Aki meg ezt a sz..t, öö, iwiw-et nem utálta elejétől fogva, /mert ez a sz.r, öö, az iwiw, nem létezett világéletemben/, na, annak kéne elmenni egy szakemberhez.
Mert vagy az emberi kapcsolataiban, vagy az önbecsülésében van vmi qrva nagy GAS.
Lenézni meg csak vmit lehet.
A "wiw" egy nihil.

idelle · http://egymondatban.blog.hu/ 2009.12.03. 19:05:54

@Szpájk: elhiszed, hogy a nejemmel nem az iwiw-en keresztül kommunikálok (nincs is fenn, he-he, mert nem szereti :-)?

de volt már olyan nem egyszer, hogy szerettem volna elérni valaki olyat, akihez nem volt kontaktom és így megvolt pillanatok alatt.

Szpájk 2009.12.03. 19:12:29

@Bérgyilkos Bohóc: Nekem nem fáj, ha vki regisztrál.
Nekem az fájna, ha én regisztrálnék.
De nem vaok mazo.
Mindazon által szted mi ÉRTELME van?
És.
Nézek tv-t./nem minden szart./
Járok hiperbe.
Nem vaok modoros.
Te meg azzal vállalsz közösséget, akivel akarsz.
Te dolgod.
És.
Magam fölött álló "egyéniség" vagyok.
Másra köpök.
Szia.

Mihama Rabbi 2009.12.03. 19:20:52

@Szpájk: Bizonyos értelemben mi értelme van bárminek is? Na ugye?

Bérgyilkos Bohóc 2009.12.03. 19:21:52

@Szpájk:
"Mindazon által szted mi ÉRTELME van?"

Kapcsolattartás, informálódás, bizonyos értelemben szórakozás... végül is csak ennyi.

Szpájk 2009.12.03. 19:22:05

Vmint senkit nem kívántam hitében sérteni.
Mindössze a véleményemet írtam le.
Ami esetleg nem egyezik másokéval.
De van ez így.

Bérgyilkos Bohóc 2009.12.03. 19:23:18

@Mihama Rabbi: "Bizonyos értelemben"

Esküszöm, hogy nem volt még ott a kommented, amikor írtam:DD

Szpájk 2009.12.03. 19:27:20

@Mihama Rabbi: Van értelme annak, ha 2 ember leül egymással szemben, beszélgetni, játszani, felfedezni egy közös világot, etc., blabla...
2 ember társaság, a fölött már tömeg.
A wiw meg kritikus tömeg, ahol már csak a mennyiség dominál, nem a kapcsolatok minősége.
Sztem.
Közhely.
Pont ezért igaz talán.
Vagy ennek ellenére.

Szpájk 2009.12.03. 19:33:24

@idelle: Akit nem tudsz elérni évekig, pedig van rá mód ezer,az nem is érdekel igazán.
Persze nyilván jó ránézni emberekre, hogy jé ilyen lett, meg amolyan lett, meg buzi lett, avagy gyereke lett, meg minden, amiben más lett, mióta utoljára láttad.
De.
Ez csak kíváncsiság.
Aki igazán érdekel, aki igazán számít, azzal kapcsolatban vagy, maradsz.
A többi csak statisztika.

Mihama Rabbi 2009.12.03. 19:34:29

@Szpájk: Véleményem szerint minden eszköz annyira jó és hasznos, amennyire a felhasználók annak tartják.

Van, aki nem szereti az sms-t, mert személytelennek gondolja. Én például haszontalan dolognak tartom a csetelést, mert a nagy része fölösleges kommunikáció. De azt is és az iwiw-et is százezrek használják.

És nem lehet mindig személyesen találkozni, ez illúzió és egy kicsit fellengzős nekem.

Szpájk 2009.12.03. 19:35:38

@Bérgyilkos Bohóc: Akinek meg ez a szórakozás...
Az pont olyan ingerszegény, mint én, csak máshogy...:DDDDDDDDD

Szpájk 2009.12.03. 19:41:39

@Mihama Rabbi: Azért, mert százezer ember csinál baromságot, attól az még faszság marad, tisztelettel.
Addig sem élünk, addig sem tapasztalunk, addig sem érintünk, csak tapizzuk a köcsögfon és a tasztatúra billentyűit, meg vigyorgunk bambán a webcambe, és úgy csinálunk, mintha...
De mégse.

idelle · http://egymondatban.blog.hu/ 2009.12.03. 19:41:58

@Szpájk: persze-persze, csak azok az emberi kapcsolatok érnek valamit, amelyekben legalább heti 0,256 órát együtt töltötök (töltetek :-), értem én.

az emberi társadalom egyik legfontosabb eszköze az információ. az egyik legalapvetőbb tulajdonsága meg a kíváncsiság. mi a baj ezzel?

ahogy részben le is írtam, az iwiw engem például "túlhaladott", mert nem használok alkalmazásokat, a napokban töröltem a hírfolyamot (tökmindegy! :-), szóval a legtöbb "modern" funkcióját nem használom.

persze, hogy az elején volt egy olyan kíváncsiság is az emberben, hogy "na, vajon kiket és hány embert ismerek". és tök jó volt ismerősökre "vadászni", élvezetes volt, izgalmas. elmúlt. mostanában már csak akkro megyek fel, ha valaki azon keresztül üzen, vagy valaki még előkerül a világból.

de azért, mert elmúlt a varázsa vagy mert nem használom már tizedannyira sem intenzíven, mint az elején, még nem fogom törölni a profilom, és nem fogom herótozni.

nekem most ennyit jelent, pont. és még annyit, hogy jókat röhögök a subba iwiw-vadászatán.

Pierr Kardán 2009.12.03. 19:48:47

@Szpájk:

Szpájk, Szpájk, honnan tudod te azt, hogy milyen emberek regisztrálnak az iwiwi-en?!?! Vagy honnan tudod, hogy az ebben a blogban kipellengérezettek hogyan néznek ki?!?!

Hiszen ha nincs iwiw regisztrációd, akkor meg se tudod nézni a blogban lévő linkeket :-)))))))

Szpájk 2009.12.03. 19:49:31

@Mihama Rabbi: És igen, bár nem tartozik ide,
de bizonyos értelemben SEMMINEK sincs értelme.
Mert a kezdet a vég.
Meg fordítva.
Ezért nem bizonyos értelemben, hanem szubjektív nézi egy átlag humanoid a dógokat itten meg ottan, pláne amottan.

Szpájk 2009.12.03. 19:51:02

@Pierr Kardán: Gondolod?
Ne gondolkodj, nem megy...

Pierr Kardán 2009.12.03. 19:53:01

@Szpájk: Ejha, meghekkelted az iwiw-et?

Ennyire érdekel?

avejoe · http://ostobacsajok.blog.hu/2008/04/14/avejoe_szuletese_es_megdicsoulese 2009.12.03. 19:55:27

Azért érdemes körülnézni a lóboxban is, ha seggostoba deviánsok magamutogató képeire akarsz példát találni...

pl: turbo2.lovebox.hu/usrimg/42/64/0066/pic-03611567-77e242.jpg

PanelProli 2009.12.03. 19:56:48

@Szpájk: Húbazz, azért nem vagy fenn az IWIWen, mert nincs egy ismerősöd, aki dobna neked egy meghívót...

Add meg a címedet küldök neked egy meghívót!!!

Szpájk 2009.12.03. 19:57:30

@idelle: Vajh, miért döglődik az emberi civilizáció?
Mert tele van szurrogátumokkal...
Mint a wiw, péel, mert erről eddig nem beszéltünk...:)))))))))
Aki kíváncsi, az meg hamar McDöglik, mint köztudott, általában, anépi mondás szrint...
Te meg rájöttél a lényegre, amint írásod második feléből látom.
A többi meg pótcselexik.
Amíg fel nem ébred.
Nem kívánom neki, mert senkik nekem.

Szpájk 2009.12.03. 20:01:12

@Pierr Kardán: Ennyire érdekellek?
Ennyire nincs kivel beszélgetned?
Menj fel a híres közönséges, izé, közösségi oldalra, ha má' regiztél, nyilván, akad ott vmi fasz, vagy pina, igény szerint.
Szasz.

Szpájk 2009.12.03. 20:02:31

@PanelProli: Dobtak volna.
Meghívót.
Rájuk néztem ezután.
Nem dobtak.
Jó így.
Tetszik.

Pierr Kardán 2009.12.03. 20:03:18

@Szpájk: Tényleg érdekel, de nem te, hanem az, hogy regisztráció nélkül hogyan tudod megnézni a linkeket?

ördög_ (törölt) 2009.12.03. 20:19:38

Jaj már, mit foglalkoztok szpájkkal, don't feed the troll :D

Szpájk 2009.12.03. 20:26:56

Ha mindent megtudsz, ami érdekel, érdektelen leszel.
Annyira érdektelen, mint az, aki már csak sodródik, mint fatörzs a folyón.
Valaha élt, de már mind1.
Teljesen lényegtelen.
1ébként sem nézek linkeket, mert untatnak.
Téged nem?
Olvass.
Könyveket.
Más dimenzió.
És nem az számít, mi van, hanem az, mit gondolsz arról, ami van.
Innentől kezdve tök 8, mihez van linked, mihez vagy link, meg minden.
That's all.

Szpájk 2009.12.03. 20:29:50

@ördög_: Sztem is foglalkozhatnának veled, te éhesnek tűnsz.
Én már száz éve nem.
És sohse voltam troll.
És sohse etettek.
És sikíts!
Akkor észrevesznek!:)))))))

Szpájk 2009.12.03. 20:46:43

@Pierr Kardán: Ájje.
Az nem én vagyok.
Te vagy akkora gáz, hogy ha veled töltötték volna fel anno a Zeppelint, még mindig repülne.
Színtelen, szagtalan, reakcióképtelen...
De télleg érdekelllek ezek szerint.
Más-e vagy-e?:)))))))))
Mellesleg előbb találsz meg a Százholdas Pagony térképén!
Piros filccel jelöld + ahol fexem!
Hajrá!

Szpájk 2009.12.03. 20:48:19

@ördög_: Ahogy érzed.
De főleg, ha őszinte, és jól esik.
Különben ne.
Fal a világ.
Te ne legyél.

Pierr Kardán 2009.12.03. 20:48:40

@Szpájk: Alakul :-))

Már nem azt mondod, hogy nem vagy fent, hanem csak annyit, hogy AZ nem te vagy...

Pierr Kardán 2009.12.03. 20:50:46

@Szpájk: Ja, még annyi, hogy fogalmad sincs, hogy mivel is töltöttek fel egy zeppelint.

Ha reakcióképtlen lenne, akkor mitől égett le egy csomó zeppelin?

ördög_ (törölt) 2009.12.03. 20:52:54

@Szpájk: most nagyon jólesik, köszönöm az ötletet.

Szpájk 2009.12.03. 20:53:27

@Pierr Kardán: Hidrogénnel.
Azért égett le.
Pedig a héliummal jobban jártak volna...
Veled meg pláne.
Kinek nincs fogalma?
Azért írtam feltételes módban....

Pierr Kardán 2009.12.03. 20:55:44

@Szpájk: Ezt köszönöm, a hélium ugyanis nemes gáz :-))

Szpájk 2009.12.03. 21:02:40

@Pierr Kardán: Soha nem mondtam hogy fent vagyok.
A wiwen.
Mert nem vagyok.
Te mondtad.
Hazudtál.
Nem mondtam, hogy azon a linken én vagyok.
Te mondtad.
Hazudtál.
Még mindig asszed, hogy igen, pedig nem.
Hazudtál.
Magadnak.
Folytasd.
És élvezz a végén!
Ha lesz olyan.
Akkor olyan lesz.:)))
De nem lesz, nem vagy olyan.

Szpájk 2009.12.03. 21:05:26

@Pierr Kardán: Veled ellentétben.
Mert te gáz vagy.
De nem nemes.
Bár képzeld magad annak, és biztos lesz olyan segg, amin előbb-utóbb kijössz.
És eleme leszel az atmoszférának.
Örülsz?
Szia.

Pierr Kardán 2009.12.03. 21:10:26

@Szpájk: Te mondtad, hogy héliummal töltötték, de velem jobb lett volna tölteni. Ha a hélium nemesgáz, akkor - ahogy írtad - én még jobb vagyok.

Hazudtál volna?

Szpájk 2009.12.03. 21:23:43

@Pierr Kardán: O.K.
Biztos jobb vagy.
Te tudod.
Ti gázok, jobban ismeritek 1mást.
De most
csukd be a szemed
és
fogd be a szád,
aludj!
Vagy kutakodj a wiwen még addig, míg a száz év magány mohát nem sző a tested köré...
Bár igaz, ti testetlenek vagytok.
Bye.
Későre jár, nekem meg dolgom van.

Mylady 2009.12.03. 21:26:06

@Szpájk: Na, pont erre jó az iwiw.
Én legalábbis erre használom. 200 km-re élek attól a várostól, ahol felnőttem. Kb évente 1x járok arra egy fél nap erejéig. Olyankor nem tudok és nem is akarok találkozni senkivel. Nem járok osztálytalálkozókra és senkivel nem tartom a kapcsolatot. Van olyan osztálytársam, akivel 20 éve nem találkoztam. Viszont érdekel, hogy az akkor 14-18 éves társaimból mi lett. Összegyűjtöttem és tárolom őket, mint egy fényképalbumban.
És még egy: ha megismerkedek valakivel, megnézem mit kell róla tudni. Nagyon sokat jelent.

Szpájk 2009.12.03. 21:28:46

@Mylady: That mean's a lot.
But not for anyone.

Pierr Kardán 2009.12.03. 21:31:44

@Szpájk: El nem menj már!

Ha te elmégy, akkor ki fog itt trollkodni?

Ki fog akkor mindenkit leugatni, aki fent van az iwiw-en?

idelle · http://egymondatban.blog.hu/ 2009.12.03. 21:55:33

@Pierr Kardán: "Ki fog akkor mindenkit leugatni, aki fent van az iwiw-en?"

lesz rá jelentkező. :-)
süti beállítások módosítása