Magyaridióta

Ha az idiotizmusból energiát lehetne nyerni, nagyhatalom lennénk.

Te mondád

Karácsonyi üdvözlet reloaded

2009.12.18. 11:17 idelle

Na mit hozott a posta? Igeeen, egy karácsonyi üdvözlőlapot, mégpedig politikusoktól (tudom-tudom, kell nekem postaládát nyitogatni)...

Gondolkoztam, hogy írjak-e róla vagy csak simán tegyem be ide, de aztán úgy döntöttem, pár keresetlen szót megérdemel ez a giga-idiotizmus. A politikai bénaság és cinizmus eme igazi gyöngyszeme.

Vannak családok, amelyeket inkább börtönnek vagy kínzókamrának kellene nevezni: a férj iszik, veri az asszonyt és a gyerekeket, rosszabb esetben az erőszaknak szexuális megnyilvánulása van avgy csak egyszerűen a lelki terror uralkodik - tán mindenki tudja, miről beszélek. Na, ezt az üdvözlőlapot egy ilyen ember kreálta és fogadtatta el a mit sem sejtő Szent Politikusokkal.

Már az echte karácso- nyi oldallal sincs minden rendben.

Igaz, hogy csillog- villog és ünnepélyes, tehát eddig rendben is lenne, de a szöveg olyan betűtípussal és olyan apró betűkkel van írva, ami szinte olvashatatlanná teszi.

(Hogy a keresztény kurzus áldott kará- csonyt kíván, talán még elmenne.)

 

Na de a másik oldal!

Ha okádni akar, kattintson a képre, és élvezze nagyban!

 

 

 

 

 

 

 

 

Szóval aki olyan beteges, hogy egy karácsonyi üdvözletet hivatalos tájékoztatásra használ, annak minimum egy egy törött csúcsdíszt kellene belegyömködni a valagába, ha nem mindjárt egy egész feldíszített karácsonyfát! És aki ebbe mint politikus bele is megy, az olyan szegénységi bizonyítványt állít ki magáról, ami rögtön alkalmatlanná is teszi közfeladat elltására!

Az már csak hab a tortán, hogy a nemzeti oldal irodalmi ikonjának, Wass Albertnek egy versrészletét sikerült rátenni az üdvözlőlapra. (Tudom, hogy Wassnak kultusza van, és az elkövetkezendő években minden országzászló mellé egy Wass Albert szobrot is fognak emelni, lelkük rajta.)

De tévedés ne essék: Wass Albertet nem politikai okokból utálom, hanem mert költőnek olyan szar, hogy hozzá képest Szabolcska Mihálynak kiemelt helye lenne a Parnasszuson. Az adott versrészlet is egyszerűen borzalmas, egy fikarcnyi ritmust nem sikerült belecsempészni.

A lényeg, hogy az egész, így ahogy van, egy okádék! 

A politikai korrektség jegyében azonban álljon itt az MSZP III. kerületi szervezetének karácsonyi üdvözlete is:

A képet a letisztult formák jellemzik. A sivár, havas táj, a szürke égbolt méltó módon utal arra a vidám útra, amit az MSZP az elmúlt években bejárt, és előre vetíti a párt gyászos jövőjét (a jelenét is).

A stilizált zöld sísáncban (havas zöld lejtő, jééézusom!?) azért ők is tájékoztatnak arról, hogy az üdvözletküldők közül kinek mi az alapszerv-beli pozíciója, köszönet érte, bár hülyén halok majd meg, de nem informálatlanul.

Összefoglalásként muszáj demagógnak lennem, ezért megkérdezem: nem lett volna jobb, ha mindkét pártszervezet gagyiklub a nyomdai és kézbesítési költségeket a szegényeknek adták volna?

3 komment · 1 trackback

Címkék: hellókarácsony seggfejmagyar polifika gagyisztán markecing kénegondolkozni

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaridiot.blog.hu/api/trackback/id/tr461604739

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Boldog "Kampányont"! 2009.12.19. 15:33:56

Szokása a pártoknak, hogy karácsonytájt, esetleg húsvétkor üdvözlőlapokkal szórják tele a postaládákat. Idelle, a Magyaridióta nevű blog szerzője már szétszedte az Óbudai MSZP-t és a Fideszt etekintetben. De hol van az a két szervezet a Salgótarjáni MS...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szpájk 2009.12.18. 18:56:40

A karácsony családi és vallási ünnep.
Köcsögöknek és a plebsznek vásárlási.
Kinek-kinek mi.
De mi a véres pokol köze van hozzá ezeknek az agymosó geciknek?
Mindenből hasznot hajtani, beszivárogni, jelen lenni, tekerni, oszt leszarni allesz.
De ezek két lábon járó pénznyelő szopó-baszógépek, akiket azért került el a küret, mert az ultrahang nem érzékelt szívdobogást.
Azóta sem.
Rohadjanak meg.
Kérdésedre a válasz:
De.
Sokkal jobb lett volna.
Viszont soha nem lesz.

Szpájk 2009.12.18. 19:11:44

És most tényleg?
Megint megkérdezem.
Normális embert érdekelnek ezek?
Gittrágás.
Semmi nem változik.
1984.
Tudom, a mi vérünkre megy.
De az agyamra nem fog.
Azoknak megy, akiknek nincs.
Az ilyenek, és ehhez hasonlók nekik szólnak.
A fanatizálható tömegeknek:
"Nem vagyunk egyedül.
Birkák vagyunk.
Bégetünk.
De legalább halljuk a hangunkat, sokan vagyunk, mert 1edül szart sem érünk, de magunknak sem merjük bevallani, mert ahhoz gyávák vagyunk, és önmagunknak /is/ hazudni sokkal könnyebb."
És passz.

BéKu 2009.12.19. 15:35:04

Ajánlom a mi képviselőnk "üdvözlő lapját". Azthiszem ez bőven túlszárnyalja az ittenieket...
süti beállítások módosítása