Magyaridióta

Ha az idiotizmusból energiát lehetne nyerni, nagyhatalom lennénk.

Te mondád

Ünnepi köszöntő - a csúcspont

2009.12.22. 13:26 idelle

Ígérem, erre a szezonra befejezem a karácsonyi üdvözletek és üdvözlők ekézését, mégpedig a III. kerületi polgármester, minden eddigieket felülmúló jókívánságával és annak elhelyezésével.

A képen látható üdvözlet ugyanis egy 2010-es falinaptár (a képre kattintva megjelenik) alján látható. Vajon ki az a perverz, aki egy álló éven át a polgármestere aláírását szeretné nézegetni?

Külön játékosságot ad a dolognak az a tény, hogy boldogot kíván Bús, bár itt, ebben az idiotizmustól ölelt kis országban véletlenül is egészen jól és örkényire sikerült ez a kis nyelvi tréfa.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: polifika gagyisztán kénegondolkozni

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaridiot.blog.hu/api/trackback/id/tr241615189

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Boldog "Kampányont"! 2009.12.22. 14:22:07

Szokása a pártoknak, hogy karácsonytájt, esetleg húsvétkor üdvözlőlapokkal szórják tele a postaládákat. Ezzel nem is lenne semmi baj, ha küldenek egy képeslapot, aláírják ozt jó napot. De sokan nem ezt teszik, hanem másra használják fel a jókívánságoka...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása