Magyaridióta

Ha az idiotizmusból energiát lehetne nyerni, nagyhatalom lennénk.

Te mondád

Meghitt ünnep reloaded

2009.12.23. 22:41 idelle

Rövid posztot írtam múlt héten a szexbiblia.hu-tól érkezett karácsonyi üdvözlő e-mailről.

Hétfőn (december 21-én) levelet kaptam a következő szöveggel:

Olvastam a magyaridiota.hu-n a blogbejegyzést, amit írtál a szexbiblia.hu faint karácsonyi üdvözletével kapcsolatban.
Ez egy rettenet kellemetlen technikai malőr volt, hogy megengedtük az usereknek, hogy ismerőseiknek karácsonyi üzit küldjenek. Rettenet kínos is egyben, hogy egy csomóan kaptak így kéretlenül levelet. Megtennéd, hogy elolvasod, amit az oldalunkon írtunk ezzel kapcsolatban, és törlöd, vagy módosítod a blogot ennek megfelelően? Egy ingyenes, nonprofit, reklámmentes oktató oldal vagyunk. Kétségtelenül kényes témát próbálunk oktatni, és épp ezért különösen fontos, hogy indulásként ne így jelenjünk meg a neten. Főként, hogy még nem is hirdetjük magunkat sehol egy félkész oldallal. Nem igazán hiányzik még a sok látogató.

Köszönve megértő segítségedet előre is
Üdvözlettel: Zoltán

A weboldalon a következő, technikai jellegű üzenet olvasható:

FIGYELEM ! TÖRÖLTÜK A HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁSOKAT.

Figyelem! Átmenetileg az összes hírlevél szolgáltatásunkat szüneteltetjük. Az új törvény értelmében a természetes személyeknek a teljes nevét és lakcímét is meg kell adnia ahhoz, hogy hírlevelet vagy egyéb rendszeresen kiküldött emailt kaphassanak. Fentiek miatt mindenkinek automatikusan külön kérés nélkül töröltük az összes hírlevél feliratkozását. A hírlevél modulnak a törvényekben szabályozott módon történő átalakításáig nincsen lehetőség a hírlevélre történő feliratkozásra. Néhány napja ez helyett karácsonyi üdvözlő szöveget lehet küldeni az oldalunkon keresztül a barátaitoknak, párotoknak és ismerőseiteknek, de ezzel valaki vagy valakik visszaéltek - több olyan emailt is kaptunk, amelyben ezt jelezték - így a jövőben erre sincsen lehetőség. Köszönjük megértéseteket.

Technikai malőr. Van ilyen. Viszonylag gyakran.

Ami sokkal ritkább, hogy valaki normális hangvételben, a hibá(já)t elismerve kommunikál. Maximális respekt a szexbiblia.hu szerkesztőinek.

Innen kívánok nekik sok sikert a vállalt feladatukhoz.

1 komment

Címkék: puncifütyi nemnegatív zember tyéhnyiká

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaridiot.blog.hu/api/trackback/id/tr311613215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bigskorpio 2009.12.26. 20:17:24

A hangvétel lehethogy normális, de a stílus?
"megengedtük az usereknek" kinek??
"karácsonyi üzit küldjenek" mi a f..szt? Egy UZI géppisztolyt?
"Rettenet kínos" talán rettenetESEN kínos!
Utalva a következő posztod hangvételére: legalább magyarul tanuljon meg, basszameg az, aki billentyűzetet ragad!!
Bigskorpio
süti beállítások módosítása