Magyaridióta

Ha az idiotizmusból energiát lehetne nyerni, nagyhatalom lennénk.

Te mondád

Do we bow boy?

2009.12.24. 07:08 idelle

Állatok vagyunk, de nem vadállatok - most azt kellene írnom, hogy mondta az  apám/a nagybátyám/az egyik haverom, de nem teszem. Ez saját szöveg.

Nem bocsátkozom hosszú, sem rövid fejtegésbe arról, hogyan bombázták széjjel a karácsonyt mint legszebb ünnepet a kapitalisták, a kereskedők, mi, a (magyar)idióták, és így tovább.

Itthon ülök, iszom a boromat, már áll a fa, amit holnap diszítünk, és bár igazi karácsonyi hangulatban legutóbb talán több mint húsz éve voltam - ráadásul bennem él az idei karácsonyi forgatag számtalan megírható idiotizmusa (FPJ-001, várjál csak!) -, és miközben publikálásra vár számtalan idióta-poszt, nem tehetek róla, de kikívánkozik belőlem: boldog, szeretetteljes ünnepet kívánok mindenkinek (basszátok meg)!

És ha csak három napig is tart(ana) a béke, megéri.

Szólj hozzá!

Címkék: bölcselet nemnegatív ünnepbazmeg

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaridiot.blog.hu/api/trackback/id/tr401619342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása