Magyaridióta

Ha az idiotizmusból energiát lehetne nyerni, nagyhatalom lennénk.

Te mondád

Akik nem olvasnak Totalcart

2010.02.03. 18:20 idelle

Az emberi fajt állítólag az is megkülönbözteti az állatvilágtól, hogy sokkal hatékonyabban tudja alkalmazni a megszerzett tapasztalatait a későbbi élete és főként a hasonló szituációk során, azaz a tanulási képessége kiemelkedő.

Gondolhatnánk.

Ezzel szemben újra itt a tél, újra nagy hó esett, és egyes autós kollégák újfent elfelejtik, hogy az autó tetején felejtett hagyott hókupac egyszer el fog indulni. Vagy előre vagy hátra.

Elsusogom csendben, hogy egyik sem különösebben jó, az előre zúduló hó a hanyag vezető, a hátra zúduló pedig a mögötte érkező szerencsétlen figyelmét tereli el, és teszi másodpercekre lehetetlenné a tájékozódást.

Nem beszélve az esetleg tömbbé fagyott jeges hó autókárosító hatásáról, amely egy vérmesebb kolléga esetén az egészségre is ártalmas lehet.

Tessék gyakrabban olvasni a Totalcar-t!

Szólj hozzá!

Címkék: idiótaság megyamagyar seggfejmagyar slendrián jug041

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaridiot.blog.hu/api/trackback/id/tr661718855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása