Magyaridióta

Ha az idiotizmusból energiát lehetne nyerni, nagyhatalom lennénk.

Te mondád

Karnyújtásnyira

2010.03.25. 09:20 idelle

Ugyan a Helyi Théma mint kizárólag Fidesz kampányújságként értelmezhető sajtóorgánum önmagában szóra sem érdemes, a legutóbbi lapszámban van egy árulkodó elszólás, amin jót röhögtem.

Szóval miközben a vezércikk (vezérmontázs) és albetétei arról értekeznek, hogy karnyújtásnyira vagyunk a szebb jövőtől, és ennek alátámasztására oltári röhejes véleményeket idéznek - Kopp Mária professzor asszonytól például azt, hogy "a magyarok csodákra képesek, ha összefogva megtalálják közös céljaikat", de kérdem én, mikor fogott össze a magyarság? (összefogás? nem! nem! soha!) -, azonközben a címlap bal alsó sarkában, idézem: "a mostani nehéz gazdasági helyzetben...egy hosszú távra tervezhető stabil munkahelyet" kínál a lap, hirdetésszervezői munkakörbe.

Amiből egyértelműen adódik a feltételezés, hogy egy dolog került karnyújtásnyira a lap tulajdonosának (és kiccsaládjának): a következő milliárd, mégpedig hálapénzként áldozatos kampánymunkájukért.

 

Szólj hozzá!

Címkék: hálapénz idézem polifika kisgömböc arcátlan talpátvagyseggét

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaridiot.blog.hu/api/trackback/id/tr841867045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása