Magyaridióta

Ha az idiotizmusból energiát lehetne nyerni, nagyhatalom lennénk.

Te mondád

Ne menj meccsre!

2010.04.23. 15:50 idelle

Na kérem, a Józsi - a mi Józsink - marketingesei is beszálltak a fenti szórólappal a Ki tud alacsonybban repülni c. választási versenybe.

Már annak idején, amikor Dr. Orbán Viktor Örökös Miniszterelnök Úr, Minden Magyarok Vezénylő Tábornoka kitalálta a "Hajrá Magyarország! Hajrá magyarok!" futballszlogen politikai céllal történő felhasználását, szóltam, hogy nem kellene alászállni a meciari mélységbe, másrészt viszont, aki a futballpályán (Meciar speciel a boxringben) szocializálódott, kétségkívül nehezen szakad el a sport környékén általánosan tapasztalható szellemi színvonaltól (khm, megpróbáltam a végletekig PC lenni).

Erre a hajrázásra (nem a headbangről beszélek) a szocik előjönnek a "Ki a jobb?"-formulával, ami minimum beszarás. Elvtársak, kérem szépen, nem a május elsejei, vállalatok közötti kispályás lángosevő bajnokságban vagyunk, hanem ha jól sejtem, ez a XXI. század. Ha pedig így van, tessenek értelmes embereknek értelmes üzeneteket megfogalmazni.

Úgy gondolom, dr. Tóth tett annyit a kerületéért, hogy nem szorul rá az ilyen kisstílű, fideszes szövegekre. Gyerünk, merjetek felnőttek lenni!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaridiot.blog.hu/api/trackback/id/tr91945740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása