Magyaridióta

Ha az idiotizmusból energiát lehetne nyerni, nagyhatalom lennénk.

Te mondád

Pályázat!

2010.08.24. 17:17 idelle

 

 

 

 

 

 

 

képinnen

 

A hír:

Harry Potter kiszorítja János vitézt. (A nemzeti műveltség felborulásáról beszélt egy tanévnyitón Hoffmann Rózsa oktatásügyi államtitkár.)

A pályázati kiírás:

Ezennel pályázatot hirdetek „Rajzolj mangalányt Hoffmann Rózsából!” címmel. A pályázatokat az idelle@citromail.hu címre várom.

Beküldési határidő augusztus 31. 18:00.

A pályaműveket a blog látogatói fogják értékelni.

Díjazás:

1. helyezett: egy karton 0,5 l-es dobozos Pilsner Urquell,

2. helyezett: egy karton 0,5 l-es dobozos Dreher,

3. helyezett: egy karton 0,5 l-es dobozos Arany Ászok.

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaridiot.blog.hu/api/trackback/id/tr132244293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Humperdickk · http://kikellennekjonni.blog.hu/ 2010.08.25. 08:47:53

Nem tudok rajzolni. Hoffmann Rózsát se, pedig azt könnyű, és ahogy telik az idő, egyre könnyebb lesz.... Ellenben a nyilatkozat egy pontja megragadott:

"A pedagógusok átlagfizetése jelenleg a diplomás átlagkeresetnek, a körülbelül 300 ezer forintnak a fele. Ezen a gazdasági helyzet javulásával kívánnak javítani."

Ércsük? Attól fog nőni a bérük, hogy növekedik a gazdaság! Túl azon, hogy tudjuk, hogy a kettőnek kurvára nincs köze egymáshoz (a gazdasági növekedés a privát szférát érinti, az oktatók meg állami), játsszuk el a hülyét!

Az oktatók fizetése az adóbevételekből megy. Mondjuk, a GDP nő 5%-kal. Ez 3-4%-kal növeli az adóbevételeket - optimális esetben: az adókat pont most csökkentették ugyanis, és még azt is feltesszük, hogy a cégek efelett érzett nagy örömükben nem akarnak annyit elcsalni az adóból. Azaz a 25-30%-kal csökkentett adók befolynak az utolsó vasig! E szerint a tanárok fizetése akár 4%-kal is nőni fog! Nem 150k lesz, hanem 156k!!!

Eszemfaszom megáll. Ja, házi feladat: legalább mennyivel kell nőnie gazdaságnak ahhoz, hogy a pedagógusok fizetése elérje, sőt, kissé meg is haladja a diplomás átlagbért?

Sör nem jár érte. Én is megvárom vele a gazdasági növekedést... :)

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2010.08.25. 20:51:40

Ne már! Komolyan ezeket a kis csini cunákat akarjátok ezzel a citromot (mert mást mostanában biztos nem) nyalt p.csával elrondítani? Komolyan itt, ahol ez a max. lócitromot nyalt izé dolgozik mi lehette a felvételi feltétel? A PÁRTHŰSÉG ELVTÁRSAK? Seggfejek!

1.szóló · http://ide-oda.blog.hu 2010.09.01. 11:50:41

+ woodettes.files.wordpress.com/2009/08/gjc-004.png

(- ja, most látom csak, hogy emilben kérted... bocs, legfeljebb kitörlöd ezeket innen:)
süti beállítások módosítása