Magyaridióta

Ha az idiotizmusból energiát lehetne nyerni, nagyhatalom lennénk.

Te mondád

Minden annyit ér...

2010.09.01. 19:42 idelle

...amennyit adnak érte, szól a piacgazdaság első leckéje, bár azért felhívom a hirdetők figyelmét, hogy új világrend épül (is being built), amely már a szeretetre vagy mifaszra épül és nem pénzalapú lesz!

Első versenyzőnk félmilláért hirdeti Trabantját, amely ha nem is aranyból van, valószínűleg aranyozott lehet, viszont a XXI. századhoz méltatlan módon nem rántja le a leplet mondjuk egy fényképpel a csodajárműről, hanem a titokzatosság fátlyába burkolózva marad. De legalább a 286,3688-as euróárfolyam valóságszagú!

A második hirdetés már közelebb áll a realitásokhoz, főként, ha a képet is megcsodáljuk. Bár azt azért meg kell jegyezzem, hogy ennyiért szinte már egy használt, de viszonylag  jó állapotú Suzuki Swiftet is lehet venni, az pedig mégiscsak közelebb áll az autó fogalmához.. Persze a gyűjtőknek semmi sem drága, úgyhogy az üzlet létrejötte nem kizárt.

 

Szólj hozzá!

Címkék: akkoreztmostígyhogy markecing seftelamagyar

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaridiot.blog.hu/api/trackback/id/tr762264734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása