Magyaridióta

Ha az idiotizmusból energiát lehetne nyerni, nagyhatalom lennénk.

Te mondád

Debrecen-Harkiv 0:5

2010.09.17. 08:39 idelle

Van egyetlenegy dolog Magyarországon, ami évtizedek óta megbízhatóan hozza ugyanazt a színvonalat, ennek megfelelően nem kell csalódnunk benne: ez a labdarúgás.

Persze van új, labdarúgást szerető miniszterelnökünk - én a magam részéről szoros korrelációt érzek a fociszeretet és a szellemi szint között, a XX. század végi történelemben ennél nyilvánvalóbb már csak a bokszoló Meciar esete volt -, van új oligarcha MLSZ elnökünk, van fociakadémiánk az Isten háta mögött szeretett vezérünk szülőföldjén, és mégis: komoly pénzekbe merném lefogadni, hogy érdemi változás nem fog történni. Ezen a területen sem.

Nem mondom tovább, mondja az, ki nálam sokkal jobban tudta mondani:

2 komment

Címkék: szemfényvesztés nemzetveszető sportkutya feldemhedve

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaridiot.blog.hu/api/trackback/id/tr592302508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Q-in-Law 2010.09.18. 01:21:46

Azon kisebbség közé tartozom, aki szokott magyar bajnoki mérkőzéseket nézni (kicsit sárgább, kicsit savanyúbb, de legalább a miénk).
Ami a magyar labdarúgásnál is mélyebben van, az a magyar sportújságírás/futball szakkomentátorok. Egyszerűen botrány, mikor olyanokat mondanak pl. a Loki meccs alatt, hogy "ugyan kaptunk ötöt, de a mezőnyben egyenrangú ellenfelek voltunk", meg "előremutató vereség volt". Várhidi mikor jön "amikor én elkezdetem a fiatalítást" szöveggel, Mészölyék a technikás magyar futballal. Persze az ún. szakértők lenézik a tőlünk keletre eső országok futballját, ennek ellenére a BATE Boriszov 2-2-t játszott a Dinamo Kijevvel, ami szerintem erőssebb, mint a Harkiv. Félve merem megkérdezni, mit tett a Loki a tavaly befolyt pénzből? Erősítésre nem költött, az tuti...sőt inkább gyengült....

Peredhil 2010.09.22. 23:54:26

Drága idelle, erre csak annyit tudunk mondani (többen is, és több okból is...) Köszönjük. :-))))
Abba ne hagyd.
süti beállítások módosítása