Magyaridióta

Ha az idiotizmusból energiát lehetne nyerni, nagyhatalom lennénk.

Te mondád

Communicare necesse est

2010.10.25. 16:55 idelle

Egy márciusi posztomban már kifejtettem azon véleményemet, hogy a nők nagy átlalánosságban nem vezetnek azért annyira jól, hogy közben még - szabálytalanul - telefonáljanak is.

Tapasztalataim szerint a jelenség természetesen azóta is ugyanakkora számban fordul elő, a következő képen látható vidáman csacsogó hölgyet például múlt pénteken délután lőttem a Pacsirtamező utcán.

Az persze továbbra sem világos teljesen, hogy mi lehet az a mérhetetlenül fontos téma, amit 5-10 percen keresztül kell megvitatni vezetés helyett közben, azt viszont tudom, hogy ha igaz is a feltételezés, mely szerint a férfiakkal ellentétben a nők egyszerre több dologra is tudnak figyelni, akkor egy kivétel biztosan van: és ez az autóvezetés.

Szólj hozzá!

Címkék: telefonálj megyamagyar seggfejmagyar nőihölgy gvl832

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaridiot.blog.hu/api/trackback/id/tr552397832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása