Magyaridióta

Ha az idiotizmusból energiát lehetne nyerni, nagyhatalom lennénk.

Te mondád

Majd kikerülsz

2010.12.07. 13:09 idelle

Bár az kétségtelen tény, hogy nem a Mammut(ok) a parkolási lehetőséggel legjobban ellátott bevásárlóközpont(ok) Budapesten - részben köszönhetően a Lövőház utca lezárásának is -, de figyelembe véve a Millenáris park ellentorzóját is, azért aki nagyon akar, az meg tud szabályosan állni a környéken.

Persze mindig vannak olyanok, akik nem is akarnak, ezek egy része a Kis Rókus utca végén, a megállni tilos tábla után, a járdára felállva, részben a kanyarodó sávot elfoglalva parkírozik. Innen is csókoltatom a mamájukat.

Persze azét is, aki oda tette ki a parkolási zóna vége táblát.

1 komment

Címkék: parkolamagyar seggfejmagyar lrw785

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaridiot.blog.hu/api/trackback/id/tr162499064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Humperdickk · http://kikellennekjonni.blog.hu/ 2010.12.08. 08:42:00

A munkahelyem mellett van a Megyei Rendőrkapitányság. Szinte minden reggel elmegyek valamilyen felsőkategóriás autó mellett, amelyik a sarkon áll, negyedig-félig belelógva a keresztutcába. És ez belvárosi parkolási zóna, 'szal nyüzsögnek a parkolóőrök. És a rendőrség bejárata pont szemben van. És nem rendőr: annak ilyen kocsija nincs, és rendőrtiszt sógoromtól tudom, hogy őt is ugyanúgy büntetik, ha szabálytalan.

Szerinted érdekli ezeket?
süti beállítások módosítása