Magyaridióta

Ha az idiotizmusból energiát lehetne nyerni, nagyhatalom lennénk.

Te mondád

All is quiet on New Year's Day

2010.12.08. 13:57 idelle

Igazán semmi közöm hozzá, de ismerve honfitársaim átlagos szellemi képességeit, funkcionális analfabetizmusukat, slendriánságukat, sőt mi több, alkoholhoz való viszonyulásukat is, és ezen belül január 1-jei szokásos fizikai és mentális állapotukat, a Raiffeisen Bank helyében nem kockáztatnám meg a terminálok december 31-i lekapcsolását, mert január elsején úgyis lesz (pár) olyan hülye, aki részegen-félrészegen-másnaposan akar valamilyen tranzakciót végrehajtani és ott fogja rugdosni az üvegajtót, hogy elnyelte a kártyáját a gép.

A helyükben az utolsó banki munkanapon lekapcsolnám és kihúznám a konnektorból, talán még le is takarnám a masinákat, bár az nem jó, mert akkor csak simán ellopnák őket. A lényeg, hogy a leghalványabb sanszot sem adnám meg az egyénieskedésre.

Amúgy meg folyton meglepődöm azon, ha multinacionális cégek húsz év magyarországi tapasztalat után még mindig felelős felnőttként kezelik a magyar állampolgárt.

2 komment

Címkék: feliratozás slendrián mútti kénegondolkozni

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaridiot.blog.hu/api/trackback/id/tr742501896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pál a postoló · http://autostat.hu/magazin 2010.12.08. 14:24:09

Ha nem működik (majd), akkor miért úgy tervezték meg a mechanikát, hogy kikapcsolt állapotban is bele lehessen erőszakolni a kártyát?

Érdekes módon a pénzkiadó rést lezárja egy fémlap, ami csak arra az időre csusszanik arrébb, amíg kirángatod a lóvét...

Humperdickk · http://kikellennekjonni.blog.hu/ 2010.12.09. 08:31:49

Egyszer jártam úgy, hogy kidobta a kártyát a gép (otp-s, nekem nem az van), hogy sikertelen tranzakció. Az esemes meg gyött, hogy levonta a pénzt a bank. Amilyen hülyemagyar vagyok, nem nyúltam semmihez, mondok, hívok tanút, haddlássa más is. Erre a zautomata fél perc múltán a kártyámat benyelte, bevonta, szerintem le is darálta és fasírtként valahol felszolgálta. (Mekdonalcra tippelek, azokról bármit el tudok képzelni.) Hetekig az asszony tartott ki. :)

Vigyázni kell. Hazánkban az automatákat dec 31 24 órakor fel kell robbantani egy nagyon sötét, semmire nem való helyen.

A parlament kupolatermét javaslom.
süti beállítások módosítása