Magyaridióta

Ha az idiotizmusból energiát lehetne nyerni, nagyhatalom lennénk.

Te mondád

Hát ő kicsoda?

2011.01.03. 17:17 idelle

Tulajdonképpen hálásnak kell lennünk annak a vívóembernek, mert - hasonlóan a médiaávó vezetőjéhez - szürkébb, színtelenebb lenne az életünk nélküle, úgyis mint az emberi silánysága, a szakmai alkalmatlansága és az általános nevetségessége nélkül.

Az persze a sors kegye(tlensége), hogy vívóemberünknek ráadásul még egy olyan apparátust is sikerült összevadásznia a saját rokonságából, egyes fontos emberek családi köréből és még ki tudja honnan, amelynek tagjai, hozzá nem értésük, kreténségük révén éppen az elnöki ciklusra nyögvenyelősen kitalált magyar nyelv védelme lózung csírájának legyomirtózását végzik, el nem múló lelkesedéssel.

Lapozok is, mert vívóemberünk eddigi lebőgései akár még azok szemében is annulálhatták a személyét és szerepét, akik számára eddig ő volt esetleg Magyarország Sármja. (Most még a Köztársasági Elnöki Hivatal Társadalmi Kapcsolatok Hivatala vezetőjének magyarázkodására sem térek ki, ugyanis teljesen nyilvánvaló, hogy Orbán Viktorral együtt ennek a palinak is a Cini(kus)-cini(kus) muzsika volt a kedvenc könyve már az oviban, szóra sem érdemesek, ha egyszer véletlenül egyenes adásban szarnák szájba a saját szülőanyjukat, akkor is kitalálnának valami egészen elképesztő magyarázatot, például, hogy ez azért jó, mert így majd szerencsétlen asszony tényleg meg tudja különböztetni a szart a májtól.)

Na de, amit ma találtam az elnöki hivatal honlapján, az olyan fokú szereptévesztést mutat, amelyhez hasonlóra elég ritkán van példa még ebben a ronda kis államban is: a címoldalon ugyanis az egyik menüpont magára a vívóember feleségére mutat, mégpedig elérhető az életrajza, letölthető néhány fotója illetve megtudható, hol vigyorgott ő az elmúlt hónapokban.

És ez az, szóval, hogy közjogi értelemben kicsoda is ő, ki is ez az asszony?

Ha arcátlan akarnék lenni, azt mondanám, teljesen fölösleges elnöki személyi kultuszt építeni, mert hamarosan téged, tieteket is úgy fog eldobni Orbán Viktor, mint Sólyomot. A különbség csak annyi lesz, hogy értetek aztán egyetlen könnycseppet sem fogunk hullajtani - majd röhögünk máson.

Azt is értem, hogy az elnöki nejek protokolláris társadalmi szerepe fontos (valakiknek, de mindegy), ám a Magyar Köztársaságban az elnök felesége ugyaniolyan polgár, mint akár én vagy a sarki fűszeres, úgyhogy főként az elnöki hivatal nyitóooldalán semmi keresnivalója (hivalkodón), még akkor sem, ha szerencsétlen webeditor a vívóemberrel ellentétben legalább az ő nevét nem írta végig nagybetűvel - szóval ennyi a megkülönböztetés, röhejláda! (Illetve hát a doktor dr.-jében az r-t sikerült kicsivel írni, esküszöm, veszek egy helyesírási tanácsadó szótárt, és felküldöm a palotába, hátha valaki tudja majd, mire való.) Jó hogy már a lányaik nincsenek fent, egy-két harminc évvel ezelőtti tévétornás képpel, letölthető háttérképként vagy a szent család kutyája, hullámos papagájai vagy esetleg csótányai!

Egyébként meg megsúgom: az a lényeg, hogy hiába a BOSS öltöny, a sofőr és a (helyesen írni nem tudó) apparátus. Aki parasztnak született, az élete végéig paraszt marad.

1 komment

Címkék: seggfejmagyar polifika talpátvagyseggét zsámolypali

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaridiot.blog.hu/api/trackback/id/tr632557318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Humperdickk · http://kikellennekjonni.blog.hu/ 2011.01.04. 08:24:36

Smitpali az a fajta ember ebben a hazában, aki soha semmihez nem értett, teljesen buta, de képes mosolyogni akármekkora bornírt faszságra és van dumája. Az ilyennek bérelt helye van minden olyan rendszerben, amely a lojalitást előbbre valónak tartja a szakértelemnél.

Azaz magyarhon esetében az utóbbi 350-400 évben nekik állt a zászló. Előtte rajtuk kívül az is tudott érvényesülni, aki tudott ügyesen kardozni és megölni az ellenséget. (Ott tényleg a lét volt a tét, nem, mint ma...) Kardozni mondjuk smitpali is tud. És ez minden hasonlóság.
süti beállítások módosítása