Magyaridióta

Ha az idiotizmusból energiát lehetne nyerni, nagyhatalom lennénk.

Te mondád

A vizesnyolcas csapdája

2011.01.24. 10:07 idelle

Az egyik kedvenc feladványom annak a problémának a megoldása, hogyan tájékoztassuk egy levelezőcsoport minden tagját arról, hogy a Válasz mindenkinek gomb használata fölösleges. Mert bár - mint legegyszerűbb megoldás - adja magát a kattintás a Válasz mindenkinek gombra, ez a módszer egy szempillantás alatt önellentmondásba kever és nevetségessé tesz.

Ez jutott eszembe, ahogy ismét és már sokadszor futottam át Bayer Zsolttal foglalkozó cikkeket, posztokat. Mert miközben azon gondolkodtam, jó lenne írni egy posztot arról, hogy ne foglalkozzunk Bayer Zsolttal, rögtön tudtam, hogy egy Bayer Zsoltról szóló poszt tovább élteti Bayer Zsoltot, a cél pedig éppen ellentétes ezzel.

Bayer Zsolttal egyetlen baj van - ugyanaz, ami megbízóival (haverjaival) és mindazokkal akik egyáltalán lehetőséget adnak neki a megszólalásra, véleménye kinyilvánítására, netán még ki is tüntetgetik ilyen-olyan díjakkal -, nevezetesen, hogy egy paranoiás, üldözési mániában szenvedő, utolsó bunkó. Minden további trágyaszagú jelenség, amely körbelengi őt, ebből eredeztethető.

Ugyancsak komoly probléma, hogy minden egyes ellenvélemény, herótozás, kioktatás, esetleg jobbítási szándék nemhogy nem gyengíti, de erősíti az ilyen humanoidokat, meggyőződésüket, hogy jó úton járnak, olyanok ők, mint a Gonosz az Ötödik elem c. műremekben: minél több rakétát lőnek ki rájuk, ők annál erősebbé válnak.

Hagyjátok tehát békén Bayer Zsoltot, ne foglalkozzatok vele, mert egyrészt nem érdemli meg, másrészt az ilyen egyedeknek a legnagyobb büntetés nem a visszaugatás vagy visszakurvaanyázás.

Hanem hogy mi, azt egy párbeszéddel világítom meg, melyet sok-sok évvel ezelőtt folytattam egy munkatársammal:

- Nem szeretsz, ugye? - kérdezte az illető.

- Rosszabb - válaszoltam én.

- Utálsz?

- Rosszabb.

- Hogyhogy? - kérdezte csodálkozva.

- Közömbös vagy.

És higgyék el, ez a legszarabb.

1 komment

Címkék: médiákok seggfejmagyar nagyonmélyenlévőmagyar szórasemérdemes

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaridiot.blog.hu/api/trackback/id/tr32608166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Humperdickk · http://kikellennekjonni.blog.hu/ 2011.01.24. 12:32:24

Régi dilemma ez, rosszabb, mint az ingyensonka. Mindenesetre ha engem valaki pofán akar vágni, szokásom előbb ütni. Mittom, biztos mert faluhelyen nevelkedtem.
süti beállítások módosítása