Magyaridióta

Ha az idiotizmusból energiát lehetne nyerni, nagyhatalom lennénk.

Te mondád

Ürömi blues

2011.01.25. 06:06 idelle

Szombaton Ürömön jártam, és a feledékenységem miatt kétszer is megfordultam a CBA helyi büszkeségében, ahol egyébként a bejáratnál Borbás "Mindigvigyor" Mária egész alakos papírmasé figurája fogadja a kedves vásárlót, de ez itt most mindegy.

Sokkal inkább az tűnt fel, hogy mintegy helyi folklórelemként, az autós kollégáknak ugyancsak problémájuk akadt a kijelölt parkolóhelyekre történő beállással.

Ami még akkor is felszólalásra érdemes, ha egyenként kellene letörni az ujjait annak a hivatalnoknak, aki úgy határozza meg a parkolóhelyek számát (vagy annak a megbízónak, aki úgy építteti meg a parkolót), hogy ha az ember a kijelölt vonalak közé áll be, akkor valóban baromi kényelmetlen a ki- és beszállás.

 

3 komment

Címkék: parkolamagyar seggfejmagyar enm130 lpp351 knk519 ker293

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaridiot.blog.hu/api/trackback/id/tr492610651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

merlegkepes-hallgato · http://merlegkepes.blog.hu 2011.01.25. 11:43:51

az első képen már említésre sem érdemes, hogy a delikvens egy FARÖNKÖT szállít az utastérben? :P

a másodikon meg az "egy bolond százat csinál" jelenség látható, hiszen attól még, hogy valaki elkúrta, a többieknek is be kell állniuk valahova. vagy lehet, hogy úgy jártak mint én, amikor pár hete beálltam a havas parkolóba két kocsi közé, aztán uszkve egy hétig ott is maradt a verda, majd az olvadás után konstatáltam, hogy az elválasztó csík pont az ótó alatt húzódik :)

XPS 2011.01.25. 16:18:21

Ezek az elfuserált parkoló méretek egy kb.1975-ből származó német szabvány átvételéből erednek.
A rendelet előírja, hogy x db. parkolót kell biztosítani az adott helyen.
Erre a beruházó nyilván a kisebb méretet választja->olcsóbb.

De pl. azért megyek az Aldiba, mert ott kényelmesen lehet parkolni, míg vele szemben a Lidl szintén ilyen szűk helyeket épített.

XPS 2011.01.25. 16:18:56

@merlegkepes-hallgato: a farönk az igen komoly.
Neki volt fűrész a jele az oviban :)
süti beállítások módosítása