Magyaridióta

Ha az idiotizmusból energiát lehetne nyerni, nagyhatalom lennénk.

Te mondád

Újmagyar - visszatekintés*

2011.02.15. 23:41 idelle

*Időről időre bevillan egy-egy gondolat, egy-egy ötlet, amelyekből posztkezdemény lesz, de amelyeket aztán nem komplettírozok, így ott maradnak vázlatban a a bejegyzések között. Szilveszteri posztomban össze is gyűjtöttem jó néhányat az akkoriakból, és nem tettem le róla, hogy valaha megírom őket.

Így hát amikor időm engedi, befejezek és közre adok egy-egy ilyen posztot, a címben mindig megjelölve azt, hogy visszatekintésről van szó. Az első legyen a legfiatalabb (és egyben legrövidebb), amely még a szilveszteri válogatásban sem szerepelt.

* * *

Megkérdezték Orbán Viktort - nem is tudom, hogy merték egyáltalán -, hogy a médiatörvényt ért kritikák nem hátráltatják-e hazánk EU-elnökségét, mire miniszterelnökünk azt mondta: "nem, sőt segítik".

Megkérdezték a Köztársasági Elnöki Hivatal hivatalvezetőjét annak a vívóembernek a helyesírási hibáktól hemzsegő újévi beszédéről, mire emberünk azt válaszolta: "Nagyon örülök, hogy végre elkezdtek foglalkozni itthon a magyar nyelvvel, pontosan ez volt a célunk". (képinnen)

Amiből számomra csupán egyetlen dolog következik: amíg Gyurcsányék hazudtak reggel, este, meg éjszaka - a nappalt (a munkaidőt) nyilván meghagyták riválisaiknak -, addig Orbánék egyszerűen államvallássá emelték a cinizmust, és arcátlanul röhögve pofán szarnak bennünket.

Na most, akkor melyik a jobb?

3 komment

Címkék: visszatekintés seggfejmagyar nehazuggy nemzetveszető cinikuss

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaridiot.blog.hu/api/trackback/id/tr92559244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lumieres 2011.02.16. 10:12:13

A magyar nyelv védelme érdekében IS mondjon le Schmitt Pál!
Alkalmatlanságra hivatkozva Elbocsájtja a NÉP!

Humperdickk · http://kikellennekjonni.blog.hu/ 2011.02.16. 10:13:13

Arcátlanul hazudnak is. Orbán személyesen is: "megmentettük a nyugdíjrendszert", "a nyugdíjpénzeket nem költi el folyó költségekre a kormány" stb. Ezek hazugságok. Nem csúsztatások, alternatív vélemények, hanem hazugságok. De mivel határozottan bele meri mondani a kamerába, és nem titokban készült felvétel szivárog ki, ez nem hazugság. Ilyen egyszerű.

XPS 2011.02.16. 17:08:06

Szeretik ezt mondogatni, hogy "Gyurcsányék hazudtak reggel, este, meg éjszaka".
Just for the record: Gy.F. volt az egyetlen, aki ebből a hazugságmocsárból ki akarta volna húzni az országot.
Az külön kötetet érne meg a magyaridióták kutatásában, hogyan tudták így félreérteni (félremagyarázni) ezt, a beszédet és szándékot.
süti beállítások módosítása