Magyaridióta

Ha az idiotizmusból energiát lehetne nyerni, nagyhatalom lennénk.

Te mondád

Leszoptatás

2011.03.25. 12:56 idelle

Az alábbiakban látható szórólap két okból is megfogott.

Az egyik, hogy lenyűgözőnek tartom a hirdető által magának hagyott és alkalmazott menekülési útvonalat, mely szerint ha a páciens nem fogyasztja el a megfelelő mennyiségű folyadékot, akkor nem garantálják a leszokást, de a megfelelő folyadékfogyasztás esetén is csak 98%-os eredményről beszélnek.

Így ha te igénybe veszed a szolgáltatásaikat, és esetleg mégsem szoksz le, akkor ugye valszeg nem ittál eleget, vagy ha nagyon kardoskodsz, hogy te bizony ittál, mint a gödény, még mindig széttárhatják a kezüket, hogy akkor meg a 2%-ba tartozol, ami hibahatár, nagyon sajnálják, de nem téríthetik vissza a kezelés díját.

A másik, hogy amilyen ütemben szigorítják a dohányzást Magyarországon, előbb-utóbb az embereknek maguktól is elmegy a kedve a füstöléstől.  

Szólj hozzá!

Címkék: nagyonmagyar markecing pénztazsebbe

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaridiot.blog.hu/api/trackback/id/tr322770645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása