Magyaridióta

Ha az idiotizmusból energiát lehetne nyerni, nagyhatalom lennénk.

Te mondád

A heti telefonos feladvány megfejtése

2011.07.18. 13:51 magyaridióta

"Nem az a baj, hogy vezetés közben nem tudtok telefonálni, hanem az, hogy telefonálás közben nem tudtok vezetni!"

Mostanában bármennyire is szigorítják a jogszabályokat és bennük a büntetési tételeket, bármennyire hangosan is kommunikálja a kormány és a rendőrség, hogy "most aztán..." és "de tényleg..." megbünteti a pirosban áthajtókat, a vezetés közben kézből telefonálókat és az egyéb szabálysértést elkövetőket, elég egy kört tenni a városban bármely napszakban és szinte bármilyen rövid útvonalon, hogy láthassuk: a magyar népet mindez nem hatotta, nem hatja meg.

Sőt: szarik rája.

Álljon itt két példa a saját gyűjteményemből, a múlt hétről.

1) Bár a képen nem igazán kivehető, mit csinál a sofőr, de a koma lelkesen végigtelefonálta az arca-szája elé tartott telefonnal az Újpest Városközponttól a Fóti úti MOL kútig tartó utat, miközben 46-48-cal szaggatta az aszfaltot.

 

2) A következő képen látható versenyzőnk utasokat fuvarozva is úgy gondolta, hogy vezetés közben kell elintéznie egy fontos beszélgetést, ami annyira halaszthatatlan volt, hogy miatta még a bal keze mutató és középső ujja között tartott cigarettát sem tudta meggyújtani.

1 komment

Címkék: telefonálj megyamagyar seggfejmagyar

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaridiot.blog.hu/api/trackback/id/tr773076879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bigskorpio 2011.07.19. 13:05:12

Büntetés csak tilos helyen parkolásért és tiloson áthaladásért jár. MERT: ezekről általában kép is készül. Ha az elkövető elég nagy hangú, elég pofátlan és elég sötét bőrű, a többi szabálysértés kimagyarázható. Viszont a rendőr -ha kicsit is nyuszi- szerez magának egy rossz napot (lelki furdalás, hogy leugatták), vagy többet is (bíróságra járás). Inkább nem néz oda, akkor nincs gond. És ez így is marad addig, amíg -az amerikai rendőrök mintájára- a járőrkocsikat fel nem szerelik (működő) kamerával, a rendőrt meg bemikrofonozzák, hogy felvehesse a pofátlan próbálkozást. De erre nálunk még nagyon soká fog sor kerülni.
Egyébként a kedvencem a közért előtt iszogatás. A yard ott húz el a járőrkocsival, de inkább elfordítja a fejét. Most menjen oda 3-4 félrészeg alkesszel huzakodni? Ha megáll az autóval, a pasik már dobják is be az ott álló szemetesbe a ’zsebrakétát’, aztán bizonyítsa be a szerv, hogy látott-e valamit? Megállóban dohányzás dettó.
süti beállítások módosítása