Magyaridióta

Ha az idiotizmusból energiát lehetne nyerni, nagyhatalom lennénk.

Te mondád

Érdekel-e egyáltalán valakit? – Én is oda várok

2011.07.19. 12:48 magyaridióta

Nem állítom, hogy a Károly körúton a Deák téri visszakanyarodó illetve az Erzsébet térre kanyarodó sávot a lehető legfrappánsabban oldották meg, de azért nem kell hozzá túlságosan nagy intelligencia, hogy egy vezetési rutinnal rendelkező ember felismerje, miről is szól a történet. Vagy kell. Vagy csak a következő képeken látható kolléga is magyar módon szarik a másik fejére.

(Mielőtt bárki is elkezdene értetlenkedni: én az Erzsébet tér felé haladtam, az előttem álló zöld kocsi viszont a visszakanyarodó sáv felé állt, a furgonosunk meg úgy vélte, hogy jobbról előzve besorol elém, hiszen van ott elég hely.)

 

1 komment

Címkék: megyamagyar seggfejmagyar iwu753

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaridiot.blog.hu/api/trackback/id/tr123079924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

XPS 2011.07.25. 13:23:11

Az alkotmány módosítói közé kellet volna egy olyan, hogy évente sorsolással kiválasztott, minden 10. furgon sofőrt hivatalosan bucira kellene verni, mert megérdemlik.
süti beállítások módosítása