Magyaridióta

Ha az idiotizmusból energiát lehetne nyerni, nagyhatalom lennénk.

Te mondád

Exportból visszamaradt avagy akkor hány tojásos?

2011.07.21. 09:41 magyaridióta

A Gyömrői úti CBA Prímában találtam.

2 komment

Címkék: nagyonmagyar feliratozás slendrián gagyisztán

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaridiot.blog.hu/api/trackback/id/tr293085490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

puszt 2011.07.21. 13:55:38

Azt már régóta gondolom, hogy "magyar áru" kifejezést azért kell ráírni élelmiszerekre, hogy még véletlenül se vedd meg! A "fineszes a magyar mint kifejezés azt jelenti, hogy soha törvény, szabályt, szokást be nem tart, az árat meg nem adja semmiért, szarik a szomszédra, SZARIK A MAGYARRA, és csakis ö nyerhet, csakis neki lehet nyeresége. Én máshol sehol nem találkoztam ilyennel. Jól jellemzi a helyzetet, hogy a magyaroknak már a világon külön gyártják az élalmiszert. (Ó dicsőség a AushTesc járó droidoknak.) Ki látott rendes sonkát húsvétkor? Bejgli, sajt,rohadt húsok, ETC. Ki látott egyáltalán ehető élelmiszert magyarországon? Kiírtották, Kiírtottuk!! Egyetlen kritériumunk van, amit igazán a droid sem tud ésszel felfogni, (attól is droid)ÓCSÓ legyen!

puszt 2011.07.21. 14:15:16

Persze, nem jutott eszembe minden, de dicsőség az ásványvíz nélküli ásványvíznek, hypo nélküli hyponak, sör nélküli sörnek, bor nélküli bornak,az öt literes, gyümölcs nélküli gyümölcslének 100-é, 200-é?, vagy ezt talán már befejezték? (lehet, már ők is szégyellték?) Hajrá Magyarok!
süti beállítások módosítása