Magyaridióta

Ha az idiotizmusból energiát lehetne nyerni, nagyhatalom lennénk.

Te mondád

Kacagjatok, nevesseTEK – Parlamenti eseTEK

2011.11.02. 17:40 magyaridióta

Láttam már néhány parlamenti dokumentumot - közöttük módosító indítványt is -, és mondhatom, nem túl gyakori az a fogalmazási mód, amit dr. Staudt Gábor, a Jobbik parlamenti képviselője használt a 2012. évi költségvetési törvénytervezethez írt módosító indítványának indoklásában.

Egyébként valószínűleg ő az első Brad Pitt nevének parlamenti irományba történő belefogalmazásában is.

Én mindenesetre hangosan röhögtem rajta!

Hogy meglegyen másolható formában is:

A javaslat célja, hogy rendezze azt a helyzetet, hogy a Terrorelhárítási Központ egy jól fizetett állománnyal ellátott, komolyan felszerelt, de jelentős belső munkanélküliséggel rendelkező szervezet, amelynek egyetlen valós célja, hogy létrejöjjön egy szabályozatlan hatáskörű intézmény, amely hírszerző és elhárító tevékenységet is folytathat belföldön és külföldőn egyaránt, és ezek mellett ellássa a miniszterelnök és a köztársasági elnök védelmét is. Terroristák híján azonban tevékenységük saját létezésük bizonygatásában merül ki, ennek során pl. végső fázisban vesznek át ügyeket más szervektől, hogy utána a babérok learatását ők végezhessék. Ennek során azonban elég gyakran hibáznak, elég, ha az elvétett házszámokra, vagy Brad Pitt kellékfegyvereinek lefoglalására gondolunk. Mivel a TEK teljesítménye sajnos mára közröhej tárgya lett, szükséges, hogy az ő költségvetési támogatásukból jelentős összeg, a hatékonyan működő, valós külföldi hírszerzést folytató Információs Hivatal részére kerüljön átcsoportosításra.

1 komment · 1 trackback

Címkék: parlament nagyonmagyar nemnegatív nemzetveszető

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaridiot.blog.hu/api/trackback/id/tr83348348

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: 1302. Orbán Viktor betoppant a hajléktalanszállóra 2012.02.06. 13:04:00

Olvasom az MTI-ben, hogy Orbán Viktor miniszterelnök váratlan látogatást tett az Aszódi úti hajléktalanszállón. A tudósítás megjegyzi, testőrök nélkül érkezett, VW kisbuszát is maga vezette. (Mondjuk, egymagának nem tudom, miért kellett kisbusszal menn...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

IGAZ MAGYAR 2011.11.02. 18:20:05

Bravó!!! Kitűnő! Végre!
süti beállítások módosítása