Magyaridióta

Ha az idiotizmusból energiát lehetne nyerni, nagyhatalom lennénk.

Te mondád

Onbód

2011.11.04. 14:18 magyaridióta

Peredhil a megmondhatója, mennyire ki nem állhatom a gépjárművek ablakába kihelyezett  baby-on-board matricákat és fityegőket, legfőképpen azért, mert semmiféle módon nem befolyásolják a vezetési stílusomat. Azaz nem vezetek semmivel sem lassabban és óvatosabban, ha látom, hogy elvben gyermek is utazik a másik gépkocsiban. Felőlem egyébként az angol királynő is ülhetne odaát, nem azért vezetek úgy ahogy, hanem mert tisztában vagyok azzal, hogy a közútra kihajtás pillanatától mindenki a másik életével is játszik, nemcsak a sajátjával.

Nem beszélve arról, hogy nem egyszer éppen a mami által feldekorált autót vezeti papi olyan állat módon, hogy a Félelem bérében a teherautó közelébe sem engedték volna.

Persze, mint minden marhaságnak, ennek is különböző fokozatai léteznek. Az egyik überidiótaság a következő képen látható:

Lelki szemeim előtt már látom is a követező matricát: "Leendő kismama az autóban". Kúrómajom partiarcoknak kötelező lesz.

Ám hogy legyen valami pozitív is a posztban, itt van egy jópofa felhasználási módja a szlogennek:

4 komment

Címkék: gyerekek matrinca amami jrn204

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaridiot.blog.hu/api/trackback/id/tr123353411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vöv 2011.11.12. 13:38:12

Szia, csináltam pár, blogodra való képet (sajna van elég mindenfelé). Most lehet, hogy csak nálam van nagyon szombat reggel, ám sehol nem lelek utat postaládád felé. amennyiben leledzik valahol ily fogódzó, indítok egy kettes számrendszerű postagalambot...

Vöv 2011.11.12. 13:38:52

Egyébként nagyon tetszik a "gyűjtemény", és a vélemények nagy része is találó, gratula!

idelle · http://egymondatban.blog.hu/ 2011.11.12. 18:36:26

@Vöv: előre is várom és köszönöm: idelle@citromail.hu :)

magyaridióta · http://magyaridiot.blog.hu 2011.11.12. 18:38:54

vagy hogy "hivatalos" legyek, ez is jó: magyaridiota@citromail.hu :-)
süti beállítások módosítása