Magyaridióta

Ha az idiotizmusból energiát lehetne nyerni, nagyhatalom lennénk.

Te mondád

Kimondhatatlanul gennyes

2011.11.15. 23:56 magyaridióta

Mostanra eljutottam oda, hogy egyáltalán nem érik el az ingerküszöbömet a spamek, ha a szűrő átengedi őket, szenvtelenül törlöm a jobbnál jobb ajánlatokat. (Egy ideje a céges e-mailünket oroszok támadták meg, néha még bele is olvasok a leveleikbe, legalább gyakorlom a húsz éve szunnyadó, annak idején az állam által is elismert nyelvtudásomat.)

Emellett az iwiw-re sem lépek be túl sokszor, mára minden szájberkapcsolatom a fácsén zajlik, istenkém, az óceánon túl kicsit több pénz és emberi erőforrás áll rendelkezésre a fejlesztéshez.

Azért még vannak olyan ismerőseim, akik az iwiw-en leveleznek, kulturáltan elolvasom az üzeneteiket - amelyek többnyire engem nem érdeklő infók vagy nettó marhaságok. (Ha lehetne szólni a világnak, akkor szolidan figyelmeztetném, hogy nem akarok naponta 199 eurót keresni azzal, hogy a ruletten feketére és pirosra teszek, de mivel nem áll módomban elmagyarázni neki az életet, mint okos apa a hülye gyerekének, egyszerűen csak simán teszek. Rá.)

November elsején viszont kaptam egy olyan üzenetet - ld. fent a képet -, amelytől kinyílt a bicska a zsebemben, és szép csendben azt tudakoltam a sorstól, vajon miért nem annak küldője ült a levélben említett autóban. Még akkor is, ha a sztori nyilvánvalóan kamu.

Mert azért ahhoz kell a rinocéroszbőr az arcon, bár nevezzük inkább simán aljasságnak, hogy ismeretlenül, pontosabban egy kamu névről, nevén nevezve az embert - egyedül a nevet, amelyen megszólított, változtattam meg a képen -, egy kitalált tragédiára hivatkozva próbálja meg eladni a szarát.

Mindenszentekkor. A kihagyhatatlan.eu nevű linken.

Helyette is mentek volna inkább kirándulni...

2 komment

Címkék: köcsög markecing

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaridiot.blog.hu/api/trackback/id/tr843386166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a szív fészkei · http://noinapozo.blog.hu 2011.11.16. 09:59:16

Teljesen igazad van, osztozom a felháborodásodban. Én is megkaptam ezt nem is egyszer - noha próbáltam letiltani a feladót, a mocsokját. Undorító, hogy az iwiw semmit nem tesz ez ellen a gyalázat ellen, mert jönnek - kevésbé sokkoló - de ilyen tolakodó szarok. Be se megyek oda, csak e-mail értesítőt látva odakattintok, mert a keresztnév alapján lehetne ismerős is az üzengető.

Hogy ennyire ne legyen valakikben jóérzés! Bár ami itt eluralkodott: őskáosz és szarfolyam, azt nagyon jól jellemzi.

Szúrófény 2011.11.16. 10:49:38

„A politikában az emberek mindig az ámítás és az önámítás együgyű áldozatai voltak és azok is maradnak, amíg meg nem tanulják, hogy bármely erkölcsi, vallási, politikai, szociális frázis, nyilatkozat, ígéret mögött fel kell fedniük egyik vagy másik osztály érdekeit. A réginek a védelmezői mindig rá fogják szedni a reformok és javítgatások híveit, amíg ezek meg nem értik, hogy minden régi intézmény, bármily használhatatlan és rohadt is, egyik vagy másik uralkodó osztály erejére támaszkodik.”

Forrás: Lenin: Mi a teendő.

„Sok idióta fordult elő ezen a konferencián, (pártkongresszuson) sok nagyképű, önelégült idióta — falra tudok mászni ettől a fajtától! A közönséges idiótákkal nincs semmi baj, mert szót lehet velük érteni, és jobb belátásra lehet őket téríteni. De az önelégült idióták — azok az idióták, akik leplezni igyekeznek valódi mivoltukat, mindenféle hókuszpókusszal sikerül is elhitetniük, hogy ők az emberiség díszpéldányai — őket egyszerűen képtelen vagyok elviselni! A közönséges idióta nem csaló, a közönséges idióta őszinte, a képmutató idióta viszont álságos, kibírhatatlan képződmény!”

Richard P. Feynman, Nobel-díjas
süti beállítások módosítása