Magyaridióta

Ha az idiotizmusból energiát lehetne nyerni, nagyhatalom lennénk.

Te mondád

Médiavéletlenek

2012.02.29. 22:15 magyaridióta

Arról harsog ma este a királyi tévé, hogy megvan az első játékos, aki - mondanám, hogy a mai napon, de mint tudjuk, felvételről mennek az adások - elvitte a Maradj talpon! vetélkedő fődíját, a 25 millió forintot.

A hír hallatán már vontam is a vállamat, csodáltam ugyanis, hogy egészen mostanáig húzta a köztévé, hiszen előbb-utóbb el kell vitetni a fődíjat az ilyen vetélkedőkben, máskülönben nem hinné el a néző, hogy egyáltalán elvihető a lóvé.

Szóval látszólag semmi extra.

Igen ám, de a távkapcsolónk főgondnoka elkattintgatott az RTL Klubig, ahol azt látom-hallom, hogy a (többedszerre) újrainduló Legyen ön is milliomos! első adása megy Friderikusszal. Tehát ma indultak.

És éppen ma nyerte meg valaki a fődíjat a másik vetélkedőben. 

Biztos véletlen. Mint az, amikor annak idején, az első Való Világ indulása napján az akkor már egy hete adásban lévő Big Brotherben Renato lekúrta BB Évit. Az is véletlen volt.

Persze lehet fikázni, hogy nem is egy időben megy a két műsor, meg hogy a Legyen ön is... csak szerdánként van és így tovább, de ne legyünk naivak: itt a nézettségért, azaz gyakorlatilag minden egyes nézőért véres háború folyik, ezért nyilván Friderikuszt is el kell(ett) homályosítani.

Ja, a Maradj talpon nyertese az utolsó forduló előtt sóhajtozva megjegyezte, hogy "és nincs telefonos segítség ebben a játékban".

Egyebekben mindegyik tévének azt kívánom, hogy maradjanak talpon, a nézőszámot tekintve meg legyenek milliomosok.

Szólj hozzá!

Címkék: csalás televízió átlátszó médiákok nehazuggy

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaridiot.blog.hu/api/trackback/id/tr904227413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása