Magyaridióta

Ha az idiotizmusból energiát lehetne nyerni, nagyhatalom lennénk.

Te mondád

Vészkorszak felé

2012.03.07. 18:45 magyaridióta

Ha valami nem (volt) szokásom, hát az a Kurucinfo olvasása, de egy Facebook-os bejegyzés kapcsán ellátogattam hozzájuk, konkrétan az "A legújabb liberális ötlet: öljük meg a csecsemőt, ha miatta 'veszélybe kerülne a család jóléte'!" című cikküket és a hozzá írt kommenteket olvastam el.

Aztán én is kommenteltem. Aztán azt törölték persze.

Még mielőtt idekopiznám, mit is írtam, azért két apró megjegyzés:

1) Az egyik - és erre részben utalok is a kommentemben -, hogy ha valaki egy (internetes) újságnak látszó valamit ír és szerkeszt, akkor bizonyos műfaji szabályok értelmében illene korrekt (tisztességes) tájékoztatást adnia. Jelen esetben a cikk szerzőiről, a szerzés körülményeiről, stb. semmit nem tudtunk meg. Persze értem én, hogy ha az ember koncepciózus izét ír és szerkeszt, akkor a korrektség, a legalább valamilyen tárgyszerűség irányába tett udvarias lépés egyáltalán nem része a feladatnak. És persze ettől függetlenül még a pellengérre állított írás is lehet ab ovo egy ótvar baromság - ezt nem vitatom.

2) Persze a koncepcióba nem illeszkedő vélemények, hozzászólások törlése önmagában is torzítja a képet, de a kommenteket olvasva elképesztő morális állapot rajzolódik ki a támogató csoportot tekintve. Még elképesztőbb az egész, ha tudjuk, hogy - mivel facebook-os komment form van a cikkek alatt (tényleg, a Facebook az nem egy rohadt zsidóimperialista, nemzetrontó valami? - csak kérdezem, mert az ilyen tudathasadások mindig elbizonytalanítanak), a véleményüket  legtöbben névvel, arccal vállalják.

Azaz ország-világ számára nyilvánvalóvá teszik antiszemita, ezek egy részében pedig gyilkos nézeteiket. A gyilkost a szó eredeti, hungarofolklorisztikusan a Dunába lövős értelmében.

Elszomorító. És elborzasztó.

Egyébként ez volt a kommentem (eredeti gépelési hibákkal), Idelle Magyaridiótaként (név és arc nélkül):

"1) hülyék mindenhol vannak.

2) önmagában egy még ily provokatív kérdés tárgyalása sem adhatna okot ilyen felháborodásra. ld. heliocentrikus világkép, a nők szavazati joga, stb.

3) "Second, we do not claim that after-birth abortions are good alternatives to abortion. Abortions at an early stage are the best option, for both psychological and physical reasons. However, if a disease has not been detected during the pregnancy, if something went wrong during the delivery, or if economical, social or psychological circumstances change such that taking care of the offspring becomes an unbearable burden on someone, then people should be given the chance of not being forced to do something they cannot afford." - ilyenor úgy illik írni a cikket, hogy "És bár a szerzők leszögezik, hogy nem tekintik a születés utáni abortuszt az abortusz jó elternatívájának...és itt folytatódhatna a köpködés.

4) A liberalizmus egyik legnagyobb hibája az volt, hogy elvben lehetővé tette midnenki számára, hogy a szánalmas gondolataival teleszemetelje a világhálót és így mások számítógépét. Igen, számomra is.

5) érdekes módon, amikor zsidók vagy cigányok (vagy homoszexuálisok, baloldaliak, stb.) kiirtásáról fantáziálnak egyesek, akkor nincs ekkora felháborodás ezen oldalakon..."

Szólj hozzá!

Címkék: seggfejmagyar nagyonmélyenlévőmagyar náculás

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaridiot.blog.hu/api/trackback/id/tr424295737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása