Magyaridióta

Ha az idiotizmusból energiát lehetne nyerni, nagyhatalom lennénk.

Te mondád

Nincs baj, baby!

2012.03.27. 23:58 magyaridióta

Bár elengedtem ezt az országot (és a főbb indokokat ki is fejtettem, egy fejezet kivételével), a híradásokat olvasva nem tehetem meg, hogy ne fejezzem ki írásban is értetlenkedésemet a vívóember doktori ügyében a cybertérre zúduló értetlenkedés ügyében.

Hadd foglaljam össze röviden: mégis mire számítottak?

Hát kérdem én: önök még mindig nem értik a Nemzeti Együttműködés Rendszerét?

Még mindig nem értik, hogy a Politikailag Optimalizáló Kormány (nem polip, hanem POK) a lehető leglogikusabban jár el?

És még mindig nem értik, hogy a kormánytól függő egzisztenciájúak soha a büdös életben nem fognak ellentmondani kenyéradó gazdájuknak?

Ne is válaszoljanak, mert teljesen egyértelmű a felelet: az ügy leképezi és bemutatja az egész országot.

Amikor Kertész Ákos arról írt, hogy a magyar alattvaló nemzet (a jelző használata nélkül írom, mert nincs jelentősége), akkor elképesztő pontossággal írta le ezt a népet.

És még valami: ez az ügy is csak annyira fontos, ahány embert megmozdít. És ennek csupán az az alapja, hogy egyáltalán hány emberhez jut el az egész botrány híre.

Mert miközben a nyomorult nép a saját létfenntartásáért küzd, az, hogy egy "funkci" mit követett el a múltban, egyáltalán nem számít.

Interneten terjedt a hír a botrányról, interneten diszkusszáltak róla a XXI. század emberei, internetre rakták ki a vizsgálat rezüméjét, miközben nyolcmillió embernek fogalma sincs az internetről.

Orbán Viktor okos és okosan szervezi a hatalmát.

Az én életemben már ő lesz az, aki itthon a passzátszelet fújja. Ezt kaptam erre az életre. Majd megpróbálok élni a ténnyel.

Mindenesetre nem adom vissza a diplomámat, pedig terveztem, mert a tudás és érték alapján nem vagyok rá méltó.

Dehogynem!

 

 

3 komment

Címkék: nagyonmagyar

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaridiot.blog.hu/api/trackback/id/tr744344814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hullamosó Papagáj 2012.03.28. 09:32:01

Amikor az Index tegnap kivonult a TF-re és pánikszerűen bedeszkázták előttük az összes iroda ajtaját, a riporter nem volt rest kimenni az udvarra és megkérdezni néhány diákot.

Azt se tudták, hogy egyáltalán folyamatban van egy ilyen eljárás/vizsgálat, vagy hogy SP doktorija problémás lehet... Elkeserítő.

Mr Neanderthal 2012.03.29. 23:04:19

jo iras!
Ezek a botranyok nem egy tudatos folyamat reszei amivel mast nem akarnak, csak a folytonos tarsadalmi polarizaciot fenntartani a kormanyra vallasosan tapado emberek es a tobbi kozott?
nem lehet hogy ez az egyetlen modszer, amivel tartosan biztos valasztokat tud egy part maga mogott tartani hosszu tavon is?

bocs az ekezetek miatt, en mar tenyleg fizikailag is elengedtem az orszagot...:)

Bigskorpio 2012.03.30. 19:28:00

Itt nem "a kormánytól függő egzisztenciájúak"-ról szól a műsor. Snitt Pali addig nem fog lemondani, amíg Bolseviktor nem szól neki. Az meg nem fog szólni, mert amíg mindenki Snittpalizik, nem veszik észre az egyéb fontos ügyeket (csak egy példa a maradék magán-nyugdjpénztár tagok ellehetetlenítése), nyugodtan lehet sumákolni.
süti beállítások módosítása