Magyaridióta

Ha az idiotizmusból energiát lehetne nyerni, nagyhatalom lennénk.

Te mondád

Sajtószemle – 2013.01.17.

2013.01.17. 20:48 magyaridióta

MaNem_20130117_s_frame.jpg

Viszonylag régóta bulvárlapként tekintek a Magyar Nemzetre, akként is olvasom - munkaköri kötelesség, vagy valami ilyesmi... -, de néha még így is meg tudnak lepni, mint például ma reggel is.

Már most, január közepén látható, hogy több százmilliárdos lyuk tátong az idei költségvetésen (ez azért valljuk be, nem kis teljesítmény!), aprónak korántsem mondható gondok borzolják a kedélyeket mind az oktatás-, mind az egészségügyben, stb., de a Kormány lapja szerint Magyarország legfontosabb eseményei a képen pirossal bekeretezett történések.

Hülyéknek nem szoktam tanácsot adni, és igenis tudom, hogy az olvasni tudó és a kormánypropagandát követő rajongók kiszolgálása (hergelése) kiemelten fontos, de csöndben szólok, hogy a párhuzamos valóság kiépítése túlságosan is szépen halad, azaz a kormányzati kommunikáció és a valóság közötti szakadék olyan mértékben nő, ami most még csak tragikomikus, de könnyen válhat tragikussá.

Félreértés ne essék: nem nekünk, egyszerű földi halandóknak, hanem azoknak, akik azt gondolják, hogy a mai Magyarország Tündérország, és a polgárai épp a legszebb tündérmesét élik át...

1 komment

Címkék: médiákok nemzetveszető nagyonmélyenlévőmagyar

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaridiot.blog.hu/api/trackback/id/tr955024270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bigskorpio 2013.01.18. 13:46:53

„…bulvárlapként tekintek a Magyar Nemzetre…” Nem biztos, hogy egyáltalán rátekinteni kellene. Igaz hogy fontos az ellenség megismerése, de az ember nem néz mindenféle szexuális perverziókat, ha nem az irányultságába tartoznak. Azaz nem nézek sem kaki-szexet, sem Magyar Hírlapot: azért mindennek van határa!
„…százmilliárdos lyuk tátong…” Na ezért fontos az új jegybank elnök személye. Valakinek, valamivel (pl. valuta tartalék) be kell majd tömni a lyukat.
„…könnyen válhat tragikussá … nem nekünk, egyszerű földi halandóknak…” De, sajnos nekünk. A magukat isteneknek gondolók már biztosították maguknak azt, hogy rosszul ne jöjjenek ki a dologból. Konkrétumot erről nem ismerek, de ha nem így volna, akkor elmondhatjuk: tényleg egy csapat idióta vezeti a gyorsnaszádot.
süti beállítások módosítása