Magyaridióta

Ha az idiotizmusból energiát lehetne nyerni, nagyhatalom lennénk.

Te mondád

Nem úgy gondoltuk

2013.04.10. 19:29 magyaridióta

Nemzeti Motorosok: Nem úgy gondoltuk.

Dehogynem úgy gondoltátok! Mi az hogy, nagyon is úgy gondoltátok! Percekig röhögtetek, amikor Jocó benyögte az "Adj gázt!" szlogent. Konkrétan visítottatok a röhögéstől. Aztán meg kiittátok a kocsma viszki- és sörkészletét.

És immáron sokadszor erősek lettetek a szesztől, meg a saját nagyságotokba vetett álhittől, vitézlászlókká, toldimiklósokká és kinizsipálokká váltatok, akik majd jól megmutatják a büdös zsidajainak, hogy ki is az úr ebben a hazában.

Na ehhez képest ezzel a nyilatkozattal akkorára mentetek össze, mint a bodrogkeresztúri kilátó.

Talán már írtam, hogy a zsidózásnál, cigányozásnál, vatevörözésnél is jobban undorít az ilyen visszakozás. Amikor hirtelen szól valaki, rátok csörög mobilon vagy sms-ezik, vagy csak simán észbe kaptok, mert néhány téglából mégiscsak kialakítottak nektek annak idején egy gyerekszobát, hogy ez a zsidózás, cigányozás, vatevörözés aljas és szégyellni való dolog, vagy a ti nyelveteken: már nem divat. Ti meg erre fületeket-farkatokat behúzva bizonygatjátok, hogy nem is úgy gondoltátok.

Miért nem lehet vállalni, hogy utáljátok a zsidókat, cigányokat, vatevöröket, hogy sajnáljátok, amiért Hitler nem végzett tökéletes munkát, és legszívesebben a kipufogógázotokkal nyírnátok ki az összes zsidót, cigányt, vatevört?

Miért vagytok gyáva átlagmagyarok, olyanok, mint akik százhatvannal döngetnek az autópályán, de amikor meglátnak a leállósávban egy rendőrautót, akkor satuznak és másfél kilométeren keresztül kilencvennel hajtanak a belső sávban!? Álljatok ki és valljátok meg büszkén, hogy ti bizony ilyen elveket vallotok és terjesszétek az igéteket éjjel-nappal.

Ne fossatok. Ebben az országban van rátok igény.

De egy fikarcnyi kétségetek se legyen a felől, hogy lesz, aki figyelmeztessen: a XXI. században viszont már nincs.

2 komment

Címkék: gyáva nagyonmélyenlévőmagyar szemitaantal

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaridiot.blog.hu/api/trackback/id/tr375215561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

toportyánzsóti 2013.04.11. 10:26:03

Ki ne szállna el magától,ha a magyar kormányzat nyalizik neki?!Nem ők tehetnek róla,hogy ami tavaly még belefért az idén már nem?Ők csak azt tették amit szoktak,tágították a mozgásterüket.Orbán tudatosan használja fel céljaiért ezeket a hasznos idiótákat.Eleve erre lettek anno megalapítva és folyamatos háttértámogatásban részesítve.Viktorka közben angyali oldallá avanzsáltatta magát ezekkel a hasznos idiótákkal meg terrorizálja ellenfeleit!
süti beállítások módosítása