Magyaridióta

Ha az idiotizmusból energiát lehetne nyerni, nagyhatalom lennénk.

Te mondád

Magas labdák

2013.04.30. 13:52 magyaridióta

passive-smoking.jpgIgazán nem szokásom ingyen tanácsot adni olyan szervezeteknek, amelyeket Amerikából pénzelnek amelyek jóval nagyobb költségvetéssel dolgoznak, mint az én háztartásom, de a trafikmutyi dohányboltok hatékony elosztása apropóján kénytelen vagyok szólni, hogy ha ezt a témát sem sikerül országos méretekben a Fidesz ellen fordítani, akkor megérdemeljük, hogy élete végégig Orbán Viktor legyen a miniszterelnökünk (államelnök, király, császár, atyaúristen - mind szabadon behelyettesíthetők).

Ha valakinek volt is valaha kétsége a felől, hogy a Nemzeti Együttműködés Rendszerének kiépítése csak és kizárólag a Fidesz-közeli (illetve nem-volt-taggyűlés) vállalkozások, vállalkozók, és ez által a teljes fideszes hadigépezet totális gazdasági hatalmának kiépülését helyzetbe hozását szolgálja, és még Orbán Viktornak a választási győzelemkor elmondott "oligarcházós" szpícse sem volt eléggé intő jel, akkor legkésőbb a földbérletek elosztásakor illett volna leesnie a tantusznak. Plusz Közgép-aratás.

Mindezek ellenére egyedül az LMP-nek jutott eszébe, hogy egy kis láncolgatással felhívja a figyelmet az MSZP-SZDSZ-s tolvajlásokat érdektranszformáció méretét gyorsan meghaladó  szélhámosságra. (képinnen)

Jó, persze, tudom én, hogy a régebbi tolvajok (MSZP, DK, SZDSZ, MDF, stb.) - egykori - képviselő nem állhatnak a becsületharc élére, mert könnyen visszafelé sülhet el a nokiás doboz, de ezek a kiemelt ügyek, és különösen a trafikmutyi dohányboltok hatékony elosztása - hozzátéve a kérdezés jogának mai korlátozását - a napnál is világosabban mutatják a Fidesz romlottságát szándékait.

Az ellenzéknek nevezett bénakacsa-tömeg eddig meghátrálni és megrettenni látszik a szokásos Fidesz-panelektől, úgyis mint a multicégek bosszúja, a magyarellenes ellenzék, stb., de ügyes kommunikációval ezeket az unalmas frázisokat ki lehetne védeni, és rá lehetne irányítani a figyelmet a mutyiellenesség kommunikációjával hatalomba került főmutyisták valódi céljaira.

Esetleg azt is be lehetne bizonyítani, hogy Orbán Viktor csupán egy stróman, és közel sem ő fújja a passzátszelet, ő csak egy átlag feletti tehetségű ügynök, aki a megbízói érdekében jár el.

De már előre tudom, hogy ezek a töketlenek ezt is el fogják baszarintani...

1 komment

Címkék: ellenzék nagyonmagyar polifika nemzetveszető pénztazsebbe

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaridiot.blog.hu/api/trackback/id/tr595254364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

toportyánzsóti 2013.05.01. 08:46:30

Nem látható sikerekkel csak nem látható győzelemre lesz képes a narancsmaffia.Ma már tiszta a kép,ezek tényleg ennyire hülyék,vidéki kócerájt sem képesek vezetni,ki fog ezeknek napi 5-6 milliárdot adni az államcsőd elkerülésére?
süti beállítások módosítása