Magyaridióta

Ha az idiotizmusból energiát lehetne nyerni, nagyhatalom lennénk.

Te mondád

Falra szerelhető, kettesben lenni, női póló

2014.05.08. 08:34 magyaridióta

Ritka, hogy egy társasházi faliújságon több gyöngyszemet is talál az ember. Tegnap jártam egy olyan lépcsőházban, ahol mindjárt három is akadt.

Az első kiírás szolid bevezetés: tudom, hogy létezik a falra szerelhető ágy fogalma, de akkor is vicces. Viszont a népi folklór is megjelenik a hirdetésen, valaki ugyanis kevesellte az árat (vagy épp ellenkezőleg):

falra_szerelheto.jpg

A második (kétrészes) kiírás egyik fele kisgyermekes szülők számára biztosít lehetőséget egy kis kikapcsolódásra, bár nekem óhatatlanul eszembe jutott egy harmadik (vagy hármas) verzió is - játékos formában. Ám a hölgy süteménysütést is vállal, és ezen a ponton ismét közbelép a népi folklór, a muffin lerövidítésével - és így vissza is tértünk az előző kérdéskörhöz:

szulok_kettesben.jpg

Ám a pálmát kétségkívül a harmadik kiírás viszi, ezt igazából nem is kommentálom. Meg ne kérdezzék, hogy "Why not?":

why_not.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: feliratozás nemnegatív néplélek markecing

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaridiot.blog.hu/api/trackback/id/tr636134788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása