Magyaridióta

Ha az idiotizmusból energiát lehetne nyerni, nagyhatalom lennénk.

Te mondád

Hej Bajnai, Bajnai, nem kell tőled tartani, Dunáról fúj a szél

2014.09.04. 04:05 magyaridióta

Nem lehet egyszerre baszni és szüzen maradni. Igen, még a politikában sem. Pontosítok: legkevésbé a politikában lehet egyszerre baszni és szüzen maradni.

Azt gondolom, két lehetőség van. Bajnai Gordon vagy a végletekig balfasz vagy olyan információk birtokában van, amelyek alapján jobbnak látta lelépni. Az, hogy Párizsból fog politizálni, körülbelül olyan nívójú kijelentés, mint a lejárt szavatosságú Tesco (Spar, Lidl, Penny, CBA, Coop, stb.) párizsi.

Hazudnék, ha azt állítanám, hogy sokat vártam Bajnai Gordontól. A politika a tökös (éhező) gyerekek viadala, nem a halk szavú Medgyessyké és Bajnaiké. Ettől függetlenül lehetett volna sikeres, már amennyiben siker egy 10-15%-os támogatottságú ellenzéki párt gründolása és vezetése. Én azt gondolom, egy ilyen munka és tett valóban siker lehetett volna!

Ezzel szemben Gordonunk több soron is eljátszotta az első bálozó szűz lány szerepét. Gyakorlatilag a politikába történt beszállása első pillanatától kezdve. A "csúcspont" azonban az elmúlt öt hónap teljesítménye volt: a parlamenti választások során az ellenzéki alakulat listájának második helyén szerepelt. Bejutott a Parlamentbe, majd azt mondta: kösz, nem kell. Az európai parlamenti választások során listavezetője volt a pártjának: amely nyert egy brüsszeli helyet, mire ő azt mondta, hogy nem akar európai parlamenti képviselő lenni. Most bejelentette, hogy elmegy egy multihoz vezetőnek, de azért majd politizál itthon. Ha-ha, persze.

Kedves Bajnai Gordon! Elmész te a jó kurva nénikédbe! Még ha komolyan venném is a "kettős" szerepedet, megkérdezném: vajon milyen üzenete van annak, ha egy magyar politikus egy multinacionális cég vezető pozíciójából akar egy alapvetően multiellenes országban politizálni? Mondd, normális vagy? Vagy feladtad? És ha feladtad, nem lenne tisztességesebb tisztességes ember módjára kiszállni?

Neked nincs veszteni valód. Nekünk van. Csak hogy tudd: elhagytál bennünket. Még akkor is, ha ezt csupán néhány ezren mondhatják el magukról. Még akkor is, ha én magam nem vagyok tagja ennek a néhány ezer fős közönségnek.

Te elmész, mi maradunk itthon. Te valószínűleg elfelejted ezt az egészet, nekünk viszont megmaradsz egy gyáva, szarfaszú pöcsnek. Ne tiltakozz! Kellenek a másodhegedűsök, kellenek a kis pártok, kellenek a józan hangok a politikában is.

Itt hagytál bennünket. Ugyanolyan tisztességtelenné vedlettél, mint a politikus társaid. Pá krumpli, pá rizs! Gordon, baszd meg!

 

13 komment

Címkék: nagyonmagyar polifika

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaridiot.blog.hu/api/trackback/id/tr236667227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxval a bircaman · http://maxval.co.nr 2014.09.04. 06:25:36

Csak a kormányői tisztség kellett neki, minden más derogál neki.

toportyánzsóti 2014.09.04. 07:28:21

Sikerült Bajnai szintjét is rendesen alulmúlnia ennek a szösszenetnek.Bayerzsóti szintje talán összejön.

toportyánzsóti 2014.09.04. 07:30:44

@maxval a bircaman: 1 mondatra képes az elméd egyszerre?Az is felejtős.Ha többet írsz az már a tömggyilkos KGB kottája.

nieves 2014.09.04. 07:41:13

Ilyen emberekért, mint te, magyaridióta, kár lett volna maradnia.

Mitzimackó 2014.09.04. 12:45:38

Nem értem. smittpaja meg svájci nagykövetként akart budapesti főpolgármester lenni, oszt megsértődött, amikor visszahívták bernből :-) ha a jobboldalon lehet, a balon(félközépen) mért nem?

program készítő 2014.09.04. 13:28:48

Eleve nem politikus,egy vállalkozó aki semmihez sem ért,de mindenbe belefog.Ez enyhe kifejezés volt és hízelgő a számára,nem tükrözi az igazi véleményt.

Atacama 2014.09.04. 15:23:05

Értem én, hogy magyaridióta nagyon csalódott, de mégis, mi a ménkűt tudna Bajnai a mai magyar politikában tenni? Egyébként megmondta előre, hogy a választási eredményeket nagyon komolyan fogja venni. Nem kapott annyi szavazatot, hogy komoly szereplője lehessen a politikai életnek, akkor miért ne menjen gazdasági területre dolgozni?
Szerintem nagyon is reálisan mérte fel a jelen és a közeljövő ellenzéki lehetőségeit.

magyaridióta · http://magyaridiot.blog.hu 2014.09.04. 19:53:44

"de mégis, mi a ménkűt tudna Bajnai a mai magyar politikában tenni?"

a válasz ott van a posztban: "Ettől függetlenül lehetett volna sikeres, már amennyiben siker egy 10-15%-os támogatottságú ellenzéki párt gründolása és vezetése. Én azt gondolom, egy ilyen munka és tett valóban siker lehetett volna!"

ezt illett volna felmérnie a visszatérés előtt. merthogy minden csata az erőviszonyok felmérésével kezdődik, optimális esetben.
ha ez neki túl kevés volt perspektivikusan, akkor nem kellett volna elkezdenie az egészet. szerintem.

belevauvau 2014.09.04. 21:49:39

De az is igaz, per pillanat nincs rá szükség.
Meg élni is kell valamiből. Továbbá átadta a választásokon megszerzett helyeket rátermetteb embereknek. Nem a politikai csörték embere.
A fidesz ha kell, 100000000 Ft-t áldoz arra, hogy szétgágogja az összes rendezvényét.
És addig menjen dolgozni, amíg hívják.

idelle · http://egymondatban.blog.hu/ 2014.09.04. 22:57:52

@belevauvau: ha hátralévő éveiben a képletesen nem, de a valóságban minden bizonnyal létező tökeit vakarná csak, akkor is lenne mit a tejbe aprítania.

panelburzsuj 2014.09.05. 23:20:38

@idelle:
Éppezért tök fölösleges és értelmetlen lenne a hoppálzsigók mocskában szarrá áztani magát a következő néhány évben.

Csak lesz még 5-10 év múlva is Magyarország - és a mostani részeg gajdolásnak is meglesz egyszer a másnapja.
süti beállítások módosítása