Magyaridióta

Ha az idiotizmusból energiát lehetne nyerni, nagyhatalom lennénk.

Te mondád

A titkosításról

2015.03.05. 18:57 magyaridióta

Oké-oké, semmi közünk ahhoz, hogy melyik NER-társ vagy melyik német multi juthat zsíros százmilliárdokhoz a paksi bővítésből, rendben van (nincs rendben egyébként), meg egy nyomorult linket nem képesek produkálni a nyavalygók, ahol valakik bedobták valamelyik épülő atomerőmű teljes műszaki és gazdasági dokumentációját. 

Hanem álljunk csak meg egy polgári szóra, még akkor is, ha ez, mármint a "polgári" csak egy bloggertermék.

A kormány az elmúlt hónapokban komplett gazdasági-politikai csomagot épített arra a kommunikációra, hogy a gonosz bankok tisztességtelenül jártak el, mert a velük szerződést kötő ügyfelek (hitelfelvevők) nem ismerhették meg a kontraktus minden részletét, és ez által anyagi kár érte őket.

Ehhez képest van egy alaphangon háromezermilliárd forintos szerződés, amelynek mi, állampolgárok vagyunk a készfizető kezesei, és még azt sem tudhatjuk meg, van-e a kontraktusnak olyan kitétele, hogy túlléphető a vállalási ár, és ha igen, mennyivel. Ez ugyanis közvetlen hatással van az államháztartás kiadási oldalára, ami meg közvetlen összefüggésben van az adóbevételekkel, az meg közvetlen összefüggésben van a mi zsebünkkel. Szóval akkor ki is a tisztességtelen?

Tudom, hogy lassan a heppemmé válik, de ha létezne ellenzék, akkor ezt azért így szépen a kormány pofájába lehetne vágni. És még jogdíjat sem kérnék érte.

Szólj hozzá!

Címkék: polifika lopamagyar nemzetveszető

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaridiot.blog.hu/api/trackback/id/tr417243241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása