Magyaridióta

Ha az idiotizmusból energiát lehetne nyerni, nagyhatalom lennénk.

Te mondád

Bermuda

2009.04.10. 07:49 idelle

Úgy látszik, a Bécsi út a 17-es villamosok Bermuda-háromszöge. Több mint két hónapja írtam egy idiótáról, aki ugyanezt játszotta el, nem kizárt, hogy ugyanott. Ez valószínűleg a Leroynál lehetett, ahol a villamossín enyhe kanyarja miatt szűkül a parkolásra alkalmas tér. A hely jellemzője egyébként, hogy az egyik oldalon a járda mellett párhuzamosan parkolnak a járművek, a másik oldalon pedig, a sínekre merőlegesen állnak a kocsik. A Leroy melletti kis utca meghosszabbításánál sokszor úgy, hogy a Kolosy tér felé haladni kívánó és lekanyarodó autósoknak többszöri manőverrel sikerül csak továbbhaladni.

A cikkben egyébként nem ez a legérdekesebb, hanem az utolsó két mondat:

A kép a williamcalvin.com-ról származik.

Az ilyen autókat egyébként nem szállíthatja el (más, - idelle) csak a rendőrség, ők viszont csak akkor teszik ezt, ha rendezvény miatt kell kiüríteni egy területet. A közterület-felügyelő annyit tehet, hogy a helyszínen megpróbálja előkeríteni a tulajdonost.

És itt van a baj! Addig ugyanis, amíg semmilyen következménye nincs egy ilyen vagy hasonló cselekedetnek Magyarországon, addig nem számíthatunk közállapotaink javulására. Ötleteim vannak, nyilván másnak is, egyik sem egy nagy truváj. De valószínűleg nem véletlenül nem történik semmi ebben az ügyben (sem).

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaridiot.blog.hu/api/trackback/id/tr991057095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása