Magyaridióta

Ha az idiotizmusból energiát lehetne nyerni, nagyhatalom lennénk.

Te mondád

Na de ki vagyok én

2009.06.09. 12:34 idelle

 A kép innen

Régi, de elcsépelhetetlen vicc:

Kopogtatnak a skizofrén ajtaján. Kiszól és megkérdezi:

- Ki az?

- Én - jön a válasz.

- Én? - kérdezi a skizofrén.

Vasárnap reggel csörögött a telefonom, egy közép-dunántúli faluban lakó barátom hívott fel, hogy megyünk-e szavazni. Róla érdemes megjegyezni, hogy az elmúlt húsz évben egyetlen szavazásra ment el, mégpedig arra, amelyik az EU-csatlakozásunkról szólt. Országgyűlésire esze ágában sem lenne, lesújtó véleménye van a politikusokról, és nem tudok, vitatkozni vele, tökéletesen igaza van.

Mondtam neki, én megyek, el is mondtam, miért szavazok a Jobbikra, jót röhögtünk, elköszöntünk.

Egy-két óra telt csak el, újra hívott, elmesélt egy történetet, ami tökéletesen példázza, hol tartunk jelenleg ebben az idióták ölelte kis országban.

A házukkal szemben elkorhadt egy nagy fa, egyik lezuhanó ága már a villanyvezetéket is elszakította, legújabban pedig méhek költöztek az egyik odvába. Mindez közterületen van, közvetlenül a temető mellett, tehát nem csak a barátom családját zavar(hat)ja.

Többször szólt már az önkormányzatnak, persze sosem volt ember vagy erőforrás vagy kedv vagy akarat (aljasan jegyzem meg, Kárpátia koncertet szervezni mindig volt készség és erő...), ő meg ugyebár nem nyúlhat hozzá, oda azért mégis szakember kell.

Miután hívott, lekocsizott a faluba, és ha már szavazott, rögtön hóna alá is csapott két képviselőt, az úgy már negyven százalék, mert vannak öten. Elfuvarozta őket a fa alá, feltekert ablak mellől mutatta meg a horrort, az egyik képviselő meg is ijedt, és ijedtében a következőt bírta mondani:

- Húúú, tényleg nagy a baj, szólni kellene az önkormányzatnak.

Te, bar(át)om, te vagy az önkormányzat, ha még nem mondták volna...

Szólj hozzá!

Címkék: bürók seggfejmagyar polifika nincsremény kénegondolkozni

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaridiot.blog.hu/api/trackback/id/tr891173524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása