Magyaridióta

Ha az idiotizmusból energiát lehetne nyerni, nagyhatalom lennénk.

Te mondád

Bank Aranka

2010.01.08. 16:57 idelle

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A privát és a hivatalos ügyeimet összeadva jelenleg öt bankban intézek ügyeket, de az elmúlt tíz évben szinte nem volt olyan nagy, Magyarországon működő kereskedelmi bank, amellyel ne kerültem volna kapcsolatba.

Így hát bizton állíthatom, hogy ismerem a (típus)hibáikat, de ugyanígy a jó és modern dolgaikat, eljárásaikat is, mert bármilyen meglepő, rendelkeznek ilyenekkel is.

A K&H (Kulcsár és Haverjai) Bank számomra sohasem volt szimpatikus, a Kulcsár-ügy kirobbanása után pláne kiábrándultam belőlük, a kaput a denszelős reklámjuk tette be, ha egyszer abbahagyják, pezsgőt bontok.

Arról persze elsősorban nem a bankok tehetnek, hogy manapság már egy egyszerű és kis összegű befizetéshez is szinte teljes vérképet kell adni, meg hüvelykenet-mintát szerezni a befizető szülőanyjától. Az Egyesült Államok volt az, aki rákényszerítette a terrorizmus elleni harcot a magukat a fejlett nyugathoz tartozónak gondoló országokra, ennek részeként a pénzügyi, banki fegyelem és ellenőrzés szigorítását is. Miközben mindez sokkal inkább szolgálja a Nagy Testvérek informálódását olyan ügyekben, amelyekhez egyébként vajmi kevés közük van.

Mindenesetre a kötelező penzumok letudását is lehet elegánsan és lehet alpári ótvar magyar kevésbé elegáns módon végezni. Utóbbiak közé tartozik a K&H, amely minden bankszámlakivonat mellé odarak egy plusz A/4-es lapot, a képen látható szöveggel.

Azért amikor az ember mondjuk negyvenedszerre találkozik vele, akkor már nem tűnik olyan fontosnak, értelmesnek és informatívnak, mint az első alkalommal. Egyszerűen fogalmazva: hulla fölösleges. Nem beszélve a dolog környezetvédelmi oldaláról, bár - tekintve, hogy az ügyfélcég neve is szerepel a lapon - még csak kidobni sem olyan egyszerű, főleg ha az ember alapos és paranoiás.

Úgy sejtem, a K&H vezérkarában valahol magasan ül egy mániás vezető, aki bizonyos ügyekről nem tud lekattanni. Ajánlom a nagyfőnökségnek, keressék meg ezt a palit (még ha maguk közül való is), rúgják ki, állítsák le a reklámot és a papírpazarlást, és menjenek el kollektíve enni, inni, majd utána denszelni - javasolja mindezt idelle, az Okos Ötletek Tárháza. He-he...

Szólj hozzá!

Címkék: seggfejmagyar mútti markecing nepazarolj

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaridiot.blog.hu/api/trackback/id/tr391653539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása