Magyaridióta

Ha az idiotizmusból energiát lehetne nyerni, nagyhatalom lennénk.

Te mondád

Alapterület

2011.02.28. 11:22 idelle

képinnen

A hír: Három átlaglakásnyi irodába költözött Orbán. (Kicsinek találta elődjei 70 négyzetméteres dolgozószobáját, átköltözött a 180 négyzetméteres Nándorfehérvári terembe.)

Nem mintha zavarna, de elmondom, hogy tizedik éve lakom, élek a párommal kevesebb, mint 35 négyzetméteren.

Lakom. Élek. Nem dolgozom (bár nem egyszer azt is), bazdmeg, hanem lakom. Élek. Eszem, alszom, szarok, főzök, mosok, tévét nézek, blogot írok. Ott tartom a könyveimet, a legfontosabb irataimat, a ruháimat, láttak már lakást, tudják, miről beszélek.

Az "irodám", a szobám, ahol munkaidőben többnyire dolgozom, cca. tíz négyzetméter. Van benne négy szekrény, egy íróasztal, egy kihúzható kanapé és egy dohányzóasztal. A szabad parketta felület úgy két-két és fél négyzetméter. Képzeljék, ha jön hozzám valaki, nem egyszer ezen a talpalatnyi helyen fogadom.

Ráadásul, Orbán Viktorral ellentétben, az irodámhoz kapcsolódó munkám java része nem abból áll, hogy gondolkodom, meg beugrom néha nyakkendőt kötni, meg esetleg tárgyalni. Nem keveset adminisztrálok, tehát tényleg kell(ene) a hely a papíroknak, az iratrendezőknek.

Jut eszembe, szegény hülyének még számítógépre sincs szüksége, bármennyire is nyomatja mostanában ezt a Facebook-imágót, azért az nyilvánvaló, hogy fogalma sincs a XXI. századi (számítás)technikáról.

Nem tehetek róla, de rohadt mód funkcionalista vagyok, a státuszszimbólumok használatától, a megalomán gondolkodásmódtól teljesen mentes. Emiatt is leszarnám, hogy Orbán a Nándorfehérvári termet rendeztette be magának, ha valóban szüksége lenne rá. Hetven négyzetméteres szobája volt. Emberek százezrei élnek kevesebben. Neki a gondolkodáshoz, egy-két tárgyaláshoz, meg a ceruza végének rágcsálásához nem volt elég. Kellett a Parlament bazi nagy és bazi híres terme, amelynek benne van a nevében is: nem szoba, pláne nem dolgozószoba, hanem terem. (Ezen a kietlen szellemi pusztán már semmi sem terem.)

Megalomán kerti törpe.

7 komment

Címkék: seggfejmagyar zember nemzetveszető megalomán

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaridiot.blog.hu/api/trackback/id/tr202687913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Peredhil 2011.02.28. 12:08:58

Pedig szegény Gyurcsány mennyivel magasabb...:-DDD

Algopirin 2011.02.28. 13:54:44

ismételd utánam: kétharmad (értelmezése: erre kaptak felhatalmazást, majd ők tudják, mindenki másnak meg kuss)

Peredhil 2011.03.01. 13:26:10

@Algopirin: Igenisss, értettem: Kétt-harmadd.... KÉTT-HARMADD... ;-D

Algopirin 2011.03.01. 13:27:17

@Peredhil: megy ez, és ha sokáig csinálja az ember elég agymosott lesz, hogy mindenhez tapsikoljon.

Gép Ész 2011.03.01. 13:29:56

Egy ekkora teremben még kisebbnek fog látszani. :-DD

idelle · http://egymondatban.blog.hu/ 2011.03.01. 13:55:46

@Gép Ész: MEGAGIGATERRALÁJK! :-D

mi van, szénszünet van nálatok? ;-)
süti beállítások módosítása