Magyaridióta

Ha az idiotizmusból energiát lehetne nyerni, nagyhatalom lennénk.

Te mondád

Huszonizé század

2013.04.17. 12:38 magyaridióta

Citibank_02_s.jpg

A Citibank fejlesztett egy kiadósat az online rendszerén, aminek természetesen az lett a következménye, hogy napokig akadozott a működés.

Mint általában, első (és második) ((és harmadik)) ránézésre a mostani fejlesztés értelme is annyi volt, hogy a felhasználót összezavarja és részben bonyolultabbá tegye az ügyintézést, de hát ezt éppen itt az indexen, a blog.hu hazájában nem kell különösebben magyarázgatni.

A részletes elemzést elkerülve, csupán három észrevétel:

1. Ha volt valami jó a korábbi rendszerben, az a jelszó bevitelére szolgáló virtuális billentyűzet volt. Ezt természetesen felszámolták. Mostantól szabad a pálya a jelszógyűjtögetőknek.

2. A partnerek bankszámlaszámából a rendszer csak az utolsó négy számjegyet jeleníti meg, a fene tudja, mire jó ez a nagy diszkréció. Hátránya, hogy ha egyes partnereknél több számlaszámot használsz, és azok mondjuk a középső nyolc számjegyben térnek el egymástól, akkor találgathatsz, melyik is a jó számlaszám.

3. Ellenben lehet nevet adni az egyes (al)számláidnak. Csak hogy komfortosabban érezd magad. Utaljunk Pityuról ötvenezer forintot! Pankára érkezett egy rég várt utalás! Frenetikus!

Egy valami nem változott: mégpedig az, hogy Chrome-ra továbbra sem fejleszt a Citi. Ám most már nemcsak az e-számlakivonatot nem lehet elérni Chrome-ból, hanem a teljes rendszer használhatatlan ebben a böngészőben. "200 éve Citi" - szól a szlogenjük. Gondolkodásban sem sokkal kevesebb. A lemaradásuk.

Az indexes fiúknak: ezt a posztot egyébként IE alatt írom. Úgyhogy a képet majd később feltöltöm hozzá egy másik böngésző alatt...

Szólj hozzá!

Címkék: teknika slendrián mútti kénegondolkozni

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaridiot.blog.hu/api/trackback/id/tr145231159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása