Magyaridióta

Ha az idiotizmusból energiát lehetne nyerni, nagyhatalom lennénk.

Te mondád

Elmondom, mi lesz

2009.08.26. 23:15 idelle

Persze a magam fajta szkeptikusoknak most nyilván kussolni kellene, főtáblára került a Debrecen, ráadásul jó játékkal, két meccsen két győzelemmel, hurrá, hozsánna, halleluja.

Gazda Albert már meg is írta a frankót, persze, igaza lett, ezt senki nem vonja kétségbe, még én sem. Nem is erről írtam korábban.

Ráadásul bárki felhánytorgathatná, miért is nem lehet örülni a sikereknek, miért kell mindenben a rosszat keresni, miért az echte magyar fanyalgás, de higgyék el, nem erről van szó. Bár a futballról ugyanaz a véleményem, mint a Forma-1-ről, de ha százmilliók szeretik, ha sokan így tudnak kikapcsolódni, ha sokan ebből a cirkuszból merítenek erőt, akkor mit van mit tenni, el kell fogadni.

És ami fontos, félreértés ne essék: drukkolunk a Debrecennek? Én speciel neutrális vagyok, de nyilván igen, magyarok vagyunk vagy mifene. Jó lenne, ha a Debrecen sikereket érne el a BL-ben? Hát persze, növekedne a munkakedv, Pióker Ignác 600%-ot teljesítene. És utána? A hivatkozott cikk szerint, ha jól forgatják a kétmilliárdot, további sikerek, stabil nemzetközi szereplés várható. Tiszta sor. Lenne, ha nem Idiótaföldön élnénk.

Elmondom, szerintem mi lesz. Lesz egy valamilyen BL-szereplés, lesznek kínos kudarcok - majd kimagyarázzák, "túl korán jött az első gól", stb. -, lehetnek persze sikerek is, de a csoportselejtezőket követően valószínűleg elbúcsúzik a csapat a BL-től. Aztán majd az UEFÁ-tól is. Jövőre ugyanez. Ha nem veri ki a bajnokot az eritreai bajnok (képletesen) már a selejtezők során.

De ami fontosabb, a kétmilliárd forint piszok hamar el fog fogyni. Egy év múlva már csak néhány malibui fénykép fogja a emlékeztetni a kiváltságosokat, milyen jó is volt, amikor még volt zseton.

Ha nem így lenne, az én mesém is tovább tartana...

5 komment

Címkék: gagyisztán habverés kénegondolkozni moslőjjmoslőjj

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaridiot.blog.hu/api/trackback/id/tr741339682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pederzoli 2009.08.27. 07:00:28

Khm...ez nem ám a Fradi,itt a tulajdonos a saját pénzét teszi a csapatba,sőt évek óta épp a Debrecen az egyetlen csapat,ahol pozitív mérleggel gazdálkodnak.

hadzsi 2009.08.27. 11:04:51

Az azért látszik, hogy a debreceni labdarúgás helyzetéről finoman szólva fingod sincs. 4 bajnoki cím, majdnem zsinórban, az egyik legtöbbet érő magyar futballista - Dzsudzsák - debreceni nevelés, a legpiacképesebb focisták debreceni nevelések és a csapatban 3 idegenlégiós van össze-vissza. Szóval máskor mielőtt ideköpsz egy bejegyzést tájékozódj a helyzetről. Az lehet, hogy Szima - fogalmad sincs hogy ki az mi? - leveszi a saját kis sápját, de egy aranytojást tojó tyúkot nem fog veszni hagyni. Attól ő sokkal okosabb. És mivel lehet még több pénzt nyúlni? Ha jövőre is egy ugyanilyen kvalitású csapat áll ki a nemzetközi kupaporondra. Szóval debreceniként annyit mondanék tanácsként, hogy: kabbe!!!

idelle · http://egymondatban.blog.hu/ 2009.09.15. 10:21:14

@hadzsi: "Ha jövőre is egy ugyanilyen kvalitású csapat áll ki a nemzetközi kupaporondra."

még az idei sem indult el 0-4, 0-5-ökkel, úgyhogy a jövő évi még nagyon távol van.

nem debreceniként: kapja be a nagyerdei szatír. ha van még Nagyerdő egyáltalán...

idelle · http://egymondatban.blog.hu/ 2009.09.30. 16:02:51

@idelle: "még az idei sem indult el 0-4, 0-5-ökkel, úgyhogy a jövő évi még nagyon távol van."

csak a rend kedvéért: megvan az első 0-4.
süti beállítások módosítása